NavMenu

Mozzart donirao 45 televizora Institutu za majku i dete

Izvor: eKapija Petak, 20.10.2017. 10:42
Komentari
Podeli
Borjan Popović, Radoje Simić i Meho Mahmutović na uručenju donacije Institutu za majku i deteBorjan Popović, Radoje Simić i Meho Mahmutović na uručenju donacije Institutu za majku i dete
Ministarstvo zdravlja i kompanija Mozzart ujedinili su se u akciji opremanja zdravstvenih ustanova po Srbiji, sa ciljem lakšeg i bržeg oporavka pacijenata. Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Dr Vukan Čupić prva je ustanova kojoj je ova kompanija donirala 45 LCD televizora, saopšteno je iz Mozzarta.

Akcija će biti sprovedena u celoj Srbiji, a po prioritetima koje je odredilo Ministarstvo.

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Meho Mahmutović posetio je Institut, sa predstavnicima kompanije Mozzart, i uručenjem prve donacije najavio početak akcije.

Inače, Mozzart je sa Institutom za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Dr Vukan Čupić već sarađivao putem različitih donatorskih i dobrotvornih akcija, na čemu se ovom prilikom zahvalio dr Radoje Simić, direktor Instituta.


– U svom društveno odgovornom poslovanju kompanija Mozzart novčana sredstva i donacije u robi usmerava tamo gde je pomoć najpotrebnija. Svesni smo situacije u kojoj se nalazi naše zdravstvo i zato kroz saradnju s nadležnim ministarstvom sredstva namenjena za pomoć i podršku doniramo institucijama od nacionalne važnosti – istakao je direktor korporativnih komunikacija Mozzarta Borjan Popović i najavio da će kompanija u narednom periodu, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, donirati televizore i studentskim domovima i školama.

U nastavku akcije, televizori će biti donirani Kliničkom centru Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.