Izvor: eKapija | Utorak, 17.10.2017.| 12:08
Izdvojite članak Odštampajte vest

Predstavljene nove kolekcije svetskih brendova muške mode (FOTO)

Kolekcije svetskih brendova Boss, Canali, Zzegna, Hugo, Joop, Trusardi i Armani Jeans za sezonu jesen/zima 2017 predstavljene su u ponedeljak, 16. oktobra 2017. godine, u Mercator centru u Beogradu.

Brojni ljubitelji muške mode imali su priliku da uživaju u reviji, kao i u muzici gudačkog kvarteta Studio Alektik.

- Definisati šta je prava odrednica modernog u muškom odevanju ovog trenutka postaje podjednako nemoguć zadatak kao kada to pokušavamo da uradimo u domenu ženske mode. Tempo življenja je taj koji u ovom trenutku diktira da se očekuje nepodnošljiva lakoća prelaska iz jedne aktivnosti u drugu – tako da je i odeća, iz očito praktičnih razloga, morala da se prilagodi tom diktatu. Današnji muškarac mora da sublimiše sve aspekte svojih životnih stilova u jednu koherentnu i izrazito individualizovanu pojavnost. Sa druge strane, on mora da misli i na svoj status, sa nikada snažnijim akcentom na dopadljivosti... Zato reći da su ove sezone moderne zagasito plave i melirano sive, akcenti u zelenim i crvenim tonovima i povratak zemljanih tonova u klasičnu poslovnu garderobu, suštinski ne znači ništa, dok se ne propusti kroz ličnu prizmu - izjavio je Ašok Murti, čuveni stilista i brend menadžer multibrend radnje Movem Fashion koja je ovom prilikom proslavila i 20 godina rada.

On je istakao da Movem Fashion zato ne donosi trendove, već insistira na tome da svakome ponaosob pronađe onaj koji je kreiran samo za njega.

- Dakle, mi vas učimo kako da postanete trend za sebe - rekao je Murti.

Fotogalerija
Movem Fashion - Nove kolekcije muške mode

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.