NavMenu

Predstavljene nove kolekcije svetskih brendova muške mode (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 17.10.2017. 12:08
Komentari
Podeli
Kolekcije svetskih brendova Boss, Canali, Zzegna, Hugo, Joop, Trusardi i Armani Jeans za sezonu jesen/zima 2017 predstavljene su u ponedeljak, 16. oktobra 2017. godine, u Mercator centru u Beogradu.

Brojni ljubitelji muške mode imali su priliku da uživaju u reviji, kao i u muzici gudačkog kvarteta Studio Alektik.

- Definisati šta je prava odrednica modernog u muškom odevanju ovog trenutka postaje podjednako nemoguć zadatak kao kada to pokušavamo da uradimo u domenu ženske mode. Tempo življenja je taj koji u ovom trenutku diktira da se očekuje nepodnošljiva lakoća prelaska iz jedne aktivnosti u drugu – tako da je i odeća, iz očito praktičnih razloga, morala da se prilagodi tom diktatu. Današnji muškarac mora da sublimiše sve aspekte svojih životnih stilova u jednu koherentnu i izrazito individualizovanu pojavnost. Sa druge strane, on mora da misli i na svoj status, sa nikada snažnijim akcentom na dopadljivosti... Zato reći da su ove sezone moderne zagasito plave i melirano sive, akcenti u zelenim i crvenim tonovima i povratak zemljanih tonova u klasičnu poslovnu garderobu, suštinski ne znači ništa, dok se ne propusti kroz ličnu prizmu - izjavio je Ašok Murti, čuveni stilista i brend menadžer multibrend radnje Movem Fashion koja je ovom prilikom proslavila i 20 godina rada.

On je istakao da Movem Fashion zato ne donosi trendove, već insistira na tome da svakome ponaosob pronađe onaj koji je kreiran samo za njega.

- Dakle, mi vas učimo kako da postanete trend za sebe - rekao je Murti.

Fotogalerija
Movem Fashion - Nove kolekcije muške mode
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.