Izvor: eKapija | Ponedeljak, 16.10.2017.| 13:09
Izdvojite članak Odštampajte vest

Četvrti FMCG Summit Beograd 23. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu

Četvrti FMCG Summit, koji već nekoliko godina predstavlja centralno mesto okupljanja i najveći godišnji događaj za trgovački sektor u Srbiji, Hrvatskoj, BiH i Makedoniji biće održan 23. novembra u beogradskom hotelu Crowne Plaza.

Cilj i ovogodišnjeg skupa je da isprati najrelevantnije primere dobrog i inovativnog poslovanja kompanija u zemlji i regionu i aktuelne trendove, ali i da pruži odličnu priliku za poslovno umrežavanje, ostvarivanje novih i učvršćivanje starih poslovnih kontakata, najavili su iz InStore magazina, organizatora skupa.

Učesnici će imati priliku da saznaju koji izazovi očekuju sektor robe široke potrošnje u budućnosti, da se upoznaju sa analizama i prognozama o stanju na tržištu, kao i sa načinom na koji procesi digitalizacije utiču na industriju.

Više od 15 govornika, među kojima su direktori, partneri i samostalni konsultanti nekih od vodećih kompanija i agencija u zemlji i regionu, podeliće svoja tržišna iskustva i dati konstruktivne predloge za dalje unapređenje poslovanja, od kojih učesnici mogu imati dugoročnu i održivu ekonomsku korist.

Primere dobre poslovne prakse i trendove u industriji podeliće predstavnici trgovačkih lanaca, proizvođača, distributera, agencija za istraživanje tržišta i konsultanti iz Austrije, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Svoje učešće potvrdili su Kventin Roje (Quentin Royer), generalni direktor Delhaize Serbia, Entoni Sošić, generalni direktor Mercator S, Srečko Debelak, senior director AT Kearny Slovenija, Patrik Zupančić, CEO Promo.fill Slovenia, Sandra Melihen, direktor Universe Licensing, Predrag Kurčubić, managing director IPSOS Serbia, Igor Javor, direktor mStart Hrvatska (Agrokor), Ronald Luisser, managing director Focus Austria, Marijana Agić Molnar, direktor Gfk Srbija.

Na završnom panelu, kojim će moderirati Milan Ćulibrk (glavni i odgovorni urednik NIN-a), učešće su do sada potvrdili Peter Jagodić, generalni direktor distributerske kuće Mercata, i Obrad Popović, direktor Domaćeg trgovačkog lanca (DTL).

Organizatori najavljuju posebne pogodnosti za rane prijave do 31. oktobra (popust od 25%), kao i za grupne prijave do početka konferencije.

Kompletan pregled tema i učesnika, kao i informacije o kotizacijama i prijavi možete pronaći na stranici www.fmcg-summit.rs

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.