Izvor: eKapija | Četvrtak, 12.10.2017.| 18:24

Addiko banka predstavila uslugu plaćanja računa preko Vibera

Addiko banka je u četvrtak, 12. oktobra 2017. godine, predstavila Addiko Chat Banking, prvu uslugu za finansijske transakcije koje se obavljaju putem Vibera na našem tržištu.

Ova usluga omogućava korisnicima ne samo da direktno komuniciraju sa bankom preko Vibera, već i da vrše jednostavna plaćanja. Klijentima se pruža mogućnost plaćanja, prenos sredstava između sopstvenih računa, proveru stanja na računu, nadgledanje transakcija, pronalaženje najbliže filijale i bankomata, ali i pristup najnovijim informacijama o Addiko ponudama.

Uvođenjem nove usluge Addiko Chat Banking, banka je nastavila sa modernizacijom i digitalizacijom svojih poslovnih operacija, navodi se u saopštenju te banke.

- Svesni da se finansijske institucije i usluge koje pružaju neminovno prilagođavaju potrebama klijenata, u proteklih godinu dana smo napravili veliki iskorak u digitalizaciji poslovanja, unapredili internet i mobilno bankarstvo i time omogućili niz digitalnih usluga koje su naišle na odličan odjek kod klijenata. Ovde se nećemo zaustaviti - rekao je Ivan Radojčić, predsednik Izvršnog odbora Addiko Bank.

- Uvođenjem ove usluge, potvrdili smo želju da nas klijenti prepoznaju kao banku koja poznaje njihove potrebe i štedi vreme, omogućavajući im da efikasno obavljaju sve bankarske transakcije - dodao je Radojčić.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.