Izvor: Promo | Četvrtak, 12.10.2017.| 15:13

Bez troška obrade zahteva za stambeni kredit u Vojvođanskoj banci

Građani koji do Nove godine u Vojvođanskoj banci budu podneli zahtev za stambeni kredit biće oslobođeni troška za obradu. Reč je o specijalnoj ponudi sa povoljnom kamatnom stopom i jednom od najnižih mesečnih rata na tržištu, navela je Vojvođanska banka u saopštenju.

Krediti se odobravaju u iznosu do 200.000 evra sa rokom otplate do 30 godina.

- Dosadašnji podaci o plasiranim stambenim kreditima su odličan indikator da do kraja godine možemo očekivati i do 70 odsto višu realizaciju nego u prošloj. To dokazuje da smo napravili pravu ponudu, da su je građani prepoznali i da smo postali banka njihovog izbora - rekao je Nebojša Pantelić, direktor funkcije Upravljanje mrežom i stanovništvo i član Izvršnog odbora u Vojvođanskoj banci.

On podvlači značaj ukidanja naknada za obradu zahteva za stambeni kredit, koji može da iznosi i do nekoliko stotina evra, jer su kupci stanova već izloženi brojnim pratećim troškovima poput osiguranja imovine, upisa hipoteke i pribavljanja drugih neophodnih dokumenata.

- Još jedna prednost stambenih kredita Vojvođanske banke je da klijenti dobiju predodobrenje i pre pronalaženja konkretne nekretnine. Na taj način u samom startu mogu da saznaju kojom sumom za kupovinu stana raspolažu, odnosno koji iznos kredita će im biti odobren - dodao je Pantelić.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.