NavMenu

Kasne radovi na Kosančićevom vencu - Novi rok za završetak druge faze 12. novembar

Izvor: Blic Četvrtak, 12.10.2017. 10:39
Komentari
Podeli
Kosančićev venac (Foto: beograd.rs)Kosančićev venac
Da je sve bilo kako su gradski čelnici najavili na otvaranju gradilišta, rekonstruisanim Kosančićevim vencem prolazili bismo još od januara ove godine, ali radovi se iz meseca u mesec, gotovo po pravilu, produžavaju.

Najnoviji rok koji je za ovaj posao izvođačima dala Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, i to za drugu fazu radova, jeste 12. novembar. Ova faza trebalo je da bude gotova 11. oktobra, ali je dobavljač zatražio produženje roka i to jer je čak 33 dana kasnije uveden u posao, zbog problema oko rešavanja statusa Direkcije.


Inače, radovi na Kosančićevom vencu podeljeni su u tri faze, što se, zapravo, odnosi na tri ulice: Zadarsku, Srebreničku i Fruškogorsku. Svi radovi u Zadarskoj i Srebreničkoj ulici su gotovi, ako se izuzme popločavanje uliva Zadarske u Pop Lukinu i montaža svetiljki. U Fruškogorskoj su u toku završni radovi na postavljanju kaldrme.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.