NavMenu

Digitalizacija centralna tema konferencije SAP forum Beograd 2017 - Najavljen specijalni gost iz sveta sporta

Izvor: eKapija Sreda, 11.10.2017. 11:33
Komentari
Podeli
(Foto: Sergey Nivens/shutterstock.com)
Kompanija SAP, tržišni lider u oblasti aplikativnog softvera će, 17. oktobra u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u sklopu trinaestog po redu SAP Foruma Beograd 2017, predstaviti poslednje trendove digitalnog poslovanja koje kompanija nudi kroz svoja rešenja, kao i inovativne primene na domaćem tržištu.

Zavirivanje u blisku budućnost poslovanja predstavlja pogled na rešenja koje nam nudi sadašnjost!

Tokom jednodnevnog događaja, lokalni i međunarodni stručnjaci će kroz niz predavanja, panel istudije slučaja SAP korisnika, pokušati da prikažu kako izgledaju savremeni izazovi i rešenja u svetu digitalnog poslovanja.

U seriji predavanja na ovogodišnjem forumu, učestvovaće Simon Kaluža, direktor kompanije SAP za centralnu i istočnu Evropu, Tom Raftery, Internet of things evangelist koji će približiti praktičnu primenu SAP rešenja, veštačke inteligencije i Internet of Things. SAP eksperti predstavićekako izgleda inovativno digitalno poslovanje u službi zaposlenog, kupca i građana posredstvom rešenja kao što su SAP Success Facors, SAP Hybris, SAP Leonardo, SAP Vehicle Insights, SAP Cloud Platform i S/4 HANA.

Jedan od najzanimljivjih gostiju na ovogišnjem SAP Forumu će biti Marko Pešić, bivši košarkaš, a sada generalni direktor košarkaškog kluba Bajern Minhen, koji će pokazatikako jedan evropski klub koristi SAP Sport Business One za analizu podataka u košarci, kako bi klub postizao bolje rezultate.

Svoje mesto u programu imaće i uspešne priče iz prakse SAP korisnika koji će na multimedijalan način predstaviti SAP rešenja koja su koristili za transformaciju sopstvenog poslovanja.

SAP Forum predstavlja najvažniju konferenciju kompanije i ima za cilj predstavljanje digitalnog poslovanja,kao i razmenu iskustva. Forum je i odlična prilika za kompanije i startape da se uključe u ekosistem SAP kompanije čija je i jedna od misija razvijanje i rast lokalne zajednice.

Ovogodišnji zlatni parteri konferencije SAP Forum Beograd 2017 su: Lanaco i Atos.

Detaljnu agendu ovogodišnjeg SAP Foruma, kao i informacije o predavanjima možete pronaći na sajtu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.