Izvor: eKapija | Utorak, 02.09.2008.| 14:17

"YU Build" postao sertifikovani partner kompanije "Microsoft" - prva srpska firma specijalizovana za primenu softverskih rešenja u oblasti upravljanja projektima

Konsultantska kuća "YU Build" postala je sertifikovani partner kompanije "Microsoft", specijalizovan za upravljanje projektima u preduzećima (Enterprise Project Management).

Sticanjem ovog sertifikata, "YU Build" je postao prva srpska firma zvanično specijalizovana za primenu "Microsoft" softverskih rešenja u oblasti upravljanja projektima, navedeno je u saopštenju te kuće.

Prilikom procene stručnosti za sertifikaciju, "Microsoft" je cenio i to što je "YU Build" do sada koristio "Microsoft" rešenja na brojnim projektima kojima je upravljao, među kojima su rekonstrukcija Pijace "Zeleni Venac" u Beogradu, izgradnja autoputa Beograd-Novi Sad, obuka zaposlenih u javnoj upravi u Srbiji za upravljanje projektima, navedeno je u saopštenju.

"YU Build" i "Microsoft" će u narednom periodu intenzivnije sarađivati na razvijanju sistema za upravljanje projektima u firmama i javnoj upravi u Srbiji, poručili su iz "Yu Builda"

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.