NavMenu

Radisson Blu Old Mill, hotel Zira i Hertz dobitnici World Travel Award

Izvor: eKapija Sreda, 04.10.2017. 14:13
Komentari
Podeli
Gabriela Ditetova - sa priznanjem, na dodeli "Oskara turističke industrije" u Sankt PetersburguGabriela Ditetova - sa priznanjem, na dodeli "Oskara turističke industrije" u Sankt Petersburgu
Na prestižnoj ceremoniji World Travel Awards održanoj 30. septembra ove godine u Sankt Petersburgu, nagrađena su tri predstavnika Srbije - hoteli Radisson Blu Old Mill i Zira, kao i Hertz.

Hotel Radisson Blu Old Mill se po drugi put našao na vrhu, osvojivši priznanje Svetske turističke industrije kao vodeći hotel, Hertz je proglašen za najbolji rentakar, a Zira za najbolji biznis hotel u Srbiji za 2017. godini.

- Velika je privilegija što je naš hotel po drugi put zaredom dobitnik ovog prestižnog međunarodnog priznanja. Ova nagrada potvrđuje kvalitet dosadašnjeg rada, kao i odlučnost da kontinuirano unapređujemo kvalitet usluga i sadržaja - rekla je Gabriela Ditetova (Gabrijela Ditetova), generalna direktorka Radisson Blu Old Mill, navodi se u saopštenju ovog hotela.


World Travel Awards priznanja, poznatija kao "Oskar turističke industrije", na svetskom nivou predstavljaju jedno je od najznačajnijih u turističkoj i hotelijerskoj industriji.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.