NavMenu

Gorki list i na američkom tržištu

Izvor: InStore magazin Utorak, 03.10.2017. 14:24
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Nataliia Dvukhimenna/shutterstock.com)Ilustracija
Biljni liker Gorki list odnedavno imaju priliku da iskuse i potrošači u SAD, piše InStore magazin.

Kako je saopšteno iz kompanije, zahvaljujući saradnji sa Bozic's Imports & Wholesale Liquors, Gorki list se već sada može naći na rafovima najvećih trgovinskih lanaca u Čikagu i njegovoj okolini. Među njima su: Brookhaven Market, Shop-N-Save Market, Fresh Farms, Liquor Barn, Foremost Liquors Center i Cardinal Liquors.

U okviru ovog partnerstva, uz podršku lokalnih pod-distributera, najpoznatiji srpski liker uskoro će ostvariti tržišnu prisutnost i u Kaliforniji, Nevadi, Vašingtonu, Nevadi, Indijanu, Arizoni, Viskonzinu i Juti, dodaje InStore.


Osim američkog, Gorki list posluje i na tržištima Crne Gore, BiH, Slovenije, Nemačke, Švajcarske, Italije, Rusije i Rumunije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.