NavMenu

TEI - Techno Export Import Zemun - rudarske i građevinske mašine,pneumatici, kotrljajući ležajevi, ulja - KOMATSU,BRIDGESTONE,SCHNEIDER Electric,SKFDYNAPAC....

Izvor: eKapija Četvrtak, 11.08.2005. 10:38
Komentari
Podeli

TEI - Techno Export Import d.o.o

Prisutno je od 1992.godine, u stalnom usponu, na, ne baš stabilnom, tržištu Jugoslavije. Osnovna delatnost firme je zastupanje, distribucija, uvoz i izvoz rudarskih i gradjevinskih mašina, opreme i rezervnih delova, kao i pneumatika i proizvoda u oblasti energetike i hemijske industrije.

TEI je, osim na tržištu Srbije, veoma snažno, prisutan i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH, i Makedoniji.

Sedište firme je u Beogradu, u poslovnom sedištu grada, na Obilićevom vencu.

Rukovodstvo i svi zaposleni u preduzeću, budući da svi imaju dugogodišnje iskustvo u ovoj delatnosti, svoj posao obavljaju na visokom, profesionalnom nivou. U svom razvoju, od osnivanja, kada se krenulo samo sa rudarstvom, došlo se do jos tri veoma uspešne poslovnice: gradjevinarstvo, elektroenergetika i kotrljajući ležajevi.

Sada TEI - Techno Export Import u svom poslu ima zaokružen proces u kojem funkcionišu savremeno skladište i konsignacija, a da bi mogao da nudi takozvani "full servis" svojim korisnicima, bavi se i servisiranjem i generalnim remontovanjem rudarskih, gradjevinskih i elektroenergetskih mašina i opreme.

TEI zastupa najpoznatije svetske proizvodjače mašina i opreme iz oblasti rudarstva, gradjevinarstva i energetike.

PARTNERI :

BRIDGESTONE je najveci svetski proizvodjač pneumatika, transportnih traka i drugih proizvoda od gume sa preko 100.000 zaposlenih i godišnjom prodajom preko 18 milijardi dolara. Gotovo pedeset godina je ovaj multinacionalni gigant sa sedištem u Japanu, prisutan na našim prostorima sa svojim programima pneumatika za vanputna vozila i mašine. U sastavu Bridgestone je poslednjih decenija i Firestone poznat po proizvodnji gumenih transportnih traka, neophodnih za fukcionisanje rudarskih postrojenja kod nas.

KOMATSU je svetski lider u proizvodnji najšireg asortimana mašina za rudarstvo i gradjevinarstvo. "Kvalitetno i pouzdano" je princip ove firme čije je sedište, takodje u Japanu, a koja ima svoje fabrike i u Sjedinjenim Američkim Državama, Italiji, Nemačkoj i Velikoj Britaniji.

- Električni i mehanički damperi, nosivost od 90 do 300 tona, veliki bageri i utovarivači su mašine koje omogućavaju rad na velikim površinskim kopovima svih rudnika u svetu. U gradjevinarstvu, izgradnji puteva, veoma su efikasne i isplative univerzalne mašine. tzv. kombinirke, kao i grederi, kompaktori i drobilice. Elektro, gas ili diesel viljuškari nosivosti od 1 do 15 tona.

SCHNEIDER Electric, medjunarodna kompanija sa sedištem u Francuskoj sa tradicijom dugom preko 160 godina, svetski je lider u domenu proizvodnje, dizajna i osavremenjavanja proizvoda za potrebe distribucije električne energije i upravljanja u industriji.

- SCHNEIDER Electric sa svoje četiri proizvodne marke: Merlin Gerin, Modicon, Square D i Telemecanique prisutan već nekoliko decenija na našem tržištu sa svojim proizvodima za oblast energetike, gradjevinarstva i infrastrukture industrijske proizvodnje kao što su rasklopna oprema i sistemi za upravljanje i nadzor, namenjenim elektroprivredama republika i velikim rudarskim i industrijskim firmama.

SKF je najpoznatija i najveća evropska i svetska firma za proizvodnju kotrljajucih ležajeva, masti na podmazivanje i alata, pribora i instrumenarta za njihovu montažu i demontažu.

- Zahvaljujući tradiciji kvalitetnog švedskog čelika SKF proizvodi, nalaze primenu u svim oblastima proizvodnje, posebno su nezamenljivi u rudarstvu, gradjevinarstvu i energetici, industriji i saobraćaju.

Americka firma BUCYRUS INTERNATIONAL u čijem sastavu je od skoro i MARION postala je jedan od najvećih proizvodjača bagera i bušilica najvećih kapaciteta, namenjenih velikim rudnicima.

CONTINENTAL CONVEYOR, još jedna američka firma, već 70 godina je svetski lider u proizvodnji oprema za transport svih vrsta materijala kakvi su trakasti transporteri sa svim elementima.

GHH je nemačka kompanija, jedna od vodećih u svetu u oblasti proizvodnje rudarske opreme za podzemnu eksploataciju kao što su damperi i utovarivači za upotrebu u oknima.

LINSER, nemački proizvodjač kompletnih donjih strojeva za mašine na gusenicama i njihovih delova je izmedju ostalog, i distributer proizvoda naše metalske industrije na svetskom tržištu.

Vodeći svetski proizvodjač mašina za kompakciju i asfaltiranje DYNAPAC, sinonim je za kompletnu proizvodnju mašina i opreme za izgradnju i održavanje puteva. Valjci, kompaktori, finišeri, asfalteri veoma visokog kvaliteta namenjeni su velikim firmama koje se bave niskogradnjom, ali i manjim javnim komunalnim preduzećima.

NASACO je multinacionalna firma sa sedistem u Švajcarskoj čiji su hemijski rastvori za flotiranje ruda metala namenjeni našim velikim rudnicima.

UNIL OPAL je francuski proizvodjač motornih, industrijskih hidraulicnih i drugih ulja i maziva, čije stogordišnje iskustvo garantuje kvalitet i pouzdanost.

U nameri da svojim korisnicima omogući kompletnu uslugu: promptnu isporuku mašina, opreme i rezervnih delova i servisiranje i generalne remonte, firma TEI se u svom razvoju orijentiše na stvaranje uslova za potpunu uslugu svojim partnerima.

U tu svrhu izgradjeno je veliko, savremeno skladište od preko 1000 m2 i poslovna zgrada od 400 m2 na površini od pola hektara u Zemunu. U izgradnji je savremeni servis za rudarske i gradjevinske mašine i opremu.

Narednu deceniju će svakako obeležiti kompletiranje i podizanje nivoa usluga koje uz pomoć svojih principala TEI - Techno Export Import nudi svojim partnerima.

Više detalja na www.tei.co.yu

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.