Izvor: eKapija | Utorak, 03.10.2017.| 07:37
Izdvojite članak Odštampajte vest

GREEN HEART - Uređenje enterijera inspirisano prirodom

Uređenje radnog prostora odavno ne podrazumeva jednostavne kancelarije u kojima preovladava nameštaj u nijansama mahagonija. Imajući u vidu koliko vremena provodimo na radnom mestu zahtevi su postali konkretniji, a standardi viši. Prostor se personalizuje, a ujedno se zahteva funkcionalnost i ekonomičnost.

Kao investitor koji u svom portfoliu ima 120.000 m2 poslovnog prostora A klase, GTC zaključuje da kompanije sve više biraju prirodne materijale i prirodno okruženje. Upravo ta činjenica navela je kompaniju GTC da krene u projekat kakav je Green Heart. Zelenilo, drveće i terase su nešto što ovaj projekat izdvaja na tržištu. Zamislite samo da pauzu možete da provedete u parku, a telefonski razgovor obavite na terasi i da pritom ne napustite kancelariju. Svakodnevno pitanje klijenta - Da li se otvaraju prozori? - podignuto je na viši nivo.

GTC već nekoliko godina unazad unapređuje kancelarijski prostor, ne samo atraktivnim dizajnom, već i brigom o okolini. Tri projekta te kompanije nagrađena su prestižnim LEED sertifikatom, najvišim u oblasti zelene gradnje. U smislu enterijera ovo podrazumeva, između ostalog, LED rasvetu, senzore za svetla, reciklirane materijale. I sve ovo se lako uklapa u razne stilove dizajna koje klijenti zahtevaju, istovremeno ispunjavajući i svoje visoke standarde.

Donedavno je veoma popularan bio industrijski dizajn, a sada se prostor oprema više u stilu 60-ih i 70-ih "mad man" kancelarija. Veliku novinu na našem tržištu donele su IT kompanije koje su uspele da u "open space" prostoru, kome se danas sve više teži, zadrže i intimni kutak za svoje zaposlene.

Posebno inspirativno će biti uređenje enterijera u zgradama kompleksa Green Heart, jer terasa i velika količina dnevnog svetla koju omogućava staklena fasada pružaju beskrajne mogućnosti, posebno ako vam je pogled usmeren na krošnje drveća.

Kompletan sadžaj Enterijer - Brzo i jednostavno do kvalitetnog i udobnog prostora možete pročitati OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.