NavMenu

Veliki asortiman podnih obloga na jednom mestu - Floorexperts na novoj adresi u Beogradu

Izvor: eKapija Utorak, 03.10.2017. 07:39
Komentari
Podeli
Kompanija Floorexperts ima dugu tradiciju i imidž ponuđača sa najširim asortimanom parketa i laminata na regionalnom tržištu. Specijalizovani su za distribuciju i montažu svih vrsta parketa, dvoslojnih, troslojnih i masivnih, podova za spoljašnju upotrebu, podnih obloga od plute, vinil podnih obloga, kao i tekstilnih podnih obloga. Floorexperts je svoju prodaju nedavno preselio na novu lokaciju. Izložbeni prostor se nalazi u Ulica Koče Popovića 6 u Beogradu.

- Novi prostor nam je otvorio mogućnost da na pravi način prezentujemo sve svoje proizvode, za koje smatramo da imaju najveći potencijal, i to tako da ih približimo kupcima sa najistančanijim ukusom, kao i njihovim arhitektama i dizajnerima enterijera sa najraznovrsnijim idejama. Smatramo da smo se novom lokacijom još više približili svojim klijentima, koji mogu da očekuju prijatnu, modernu atmosferu, osoblje koje će odgovoriti na sva njihova pitanja, zahteve i uslugu kojom će biti zadovoljni u svakom pogledu – kažu u kompaniji Floorexperts.

Sa razvojem kompanije i širenjem baze klijenata proširio se i asortiman kojim stručno osoblje odgovara na sve, rastuće zahteve.

- U odnosu na činjenicu da su ranije drvene podne obloge, parket i laminat, preovladavale u našem asortimanu, danas imamo sve ujednačeniju distribuciju drugih podnih obloga poput tekstila, vinila, luksuznih vinil ploča, furniranih podnih obloga i ostalih proizvodnih kategorija. Izdvojili bismo činjenicu da širinom ponude možemo odgovoriti na svaku vrstu upita, a svojim tehničkim rešenjima, asistencijom u montaži i postprodajnom uslugom omogućavamo klijentima da imaju dugotrajnu podnu oblogu, koja će biti savršena tokom čitavog veka eksploatacije – kažu u toj kompaniji.

Floorexperts tim je spreman da pruži zaokruženu uslugu - od ideje, preko asistencije na terenu do usluge kvalitetne montaže svih vrsta podnih obloga.

- Svesni smo činjenice da je ulaganje u podne obloge investicija za naše klijente, te ulažemo sve napore da kroz svoje predstavnike prodaje pružimo svaku vrstu asistencije u izboru podne obloge, kao i tehničkim rešenjima. Naša najbolja reklama su zadovoljni klijenti, koji su kroz sve faze kupovine i montaže praćeni našim stručnim savetovanjem.

Floorexperts u svom asortimanu ima kompletnu ponudu svih vrsta podnih obloga za opremanje komercijalnih objekata.

- Pod tim podrazumevamo stambene objekte, gde smo u prilici da ponudimo konkurentne materijale, parkete i drvene podne obloge uopšte, najrazličitijih izvedbi. U segmentu poslovnih objekata, apsolutno pratimo trendove u tekstilnim i vinil podnim oblogama, koje su ujedno i najzastupljenije u ovom tipu opremanja. Pored toga, možemo se pohvaliti materijalima za industrijsku primenu, kao i opremanje objekata iz oblasti školstva i zdravstva, i ništa manje kvalitetnim proizvodima za opremanje ugostiteljskih objekata.

Reference su mnogobrojne, od luksuznih stambenih objekata, poslovnih prostora, do hotela.

TRENDOVI

Već izvesno vreme aktuelan je industrijski stil u opremanju stambenih i poslovnih objekata, a svojim asortimanom Floorexperts se trudi da isprati ovakve zahteve tržišta, i to u svim vrstama materijala. Posebno skreću pažnju na luksuzne vinil ploče i proizvode od plute, čija primena svakodnevno raste na evropskom tržištu, kako u privatnim, tako i u komercijanim objektima.

Kompletan sadžaj Enterijer - Brzo i jednostavno do kvalitetnog i udobnog prostora možete pročitati OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.