NavMenu

Technology International Services - rešenja za klimatizaciju i grejanje

Izvor: eKapija Utorak, 03.10.2017. 07:40
Komentari
Podeli
Sabiana sistemSabiana sistem
Sistemi klimatizacije i grejanja su veoma važan segment u savremenoj gradnji. Imajući u vidu da je generalni trend očuvanje životne sredine, smanjenje koncentracije CO2 u vazduhu i energetska ušteda, adekvatni sistemi grejanja i klimatizacije su od suštinskog značaja za kvalitetan životni prostor.

Technology International Services, sa sedištem u Beogradu, predstavlja brendove visokog kvaliteta italijanskih, američkih i nemačkih proizvođača u oblasti grejanja i klimatizacije, vodoinstalacija i uređenja kupatila. Prisutni su na tržištima: Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Albanije.

Brendove visokog kvaliteta predstavljaju promovisanjem fabrika sa kojima sarađuju, a na raspolaganju su za sve detaljnije informacije, kao i za kompletnu uslugu i dokumentaciju u cilju pronalaska najboljeg rešenja za klijenta.
Danas predstavljaju tri italijanske fabrike: Sabiana, Te-sa i Prandelli.

Sabiana je jedan od najznačajnijih proizvođača opreme za grejanje i klimatizaciju: ventil konvektora, zračećih panela, kalorifera, klima komora, dimnjaka. Ova fabrika, od 1980. godine do danas, svojim proizvodima potpuno italijanskog porekla i dizajnom menja pogled na svet klimatizacije i ventilacije. Zahvaljujući dugogodišnjem radu i istaživanjima ovi proizvodi uz mali utrošak energije obezbeđuju veliku toplotnu moć i brzo postizanje željene temperature. Fan coili Sabiana imaju garanciju Made in Italy i sertifikat Eurovent koji garantuje maksimalni kvalitet proizvoda. Namenjeni su za instalaciju u različitim prostorima: industrijskim objektima, kancelarijama, hotelima, bolnicama, šoping centrima i stambenim prostorima.

Te-sa proizvodTe-sa proizvod

Te-sa raspolaže širokom gamom proizvoda za radijatorsko grejanje: radijatorskih ventila, razdelnika i drugih komponenata za grejanje. Kompanija maksimalno obraća pažnju na potrebe kupaca i instalatera. Svoje kupce podržavaju odličnim i pouzdanim proizvodima, kontinuiranom podrškom, poštovanjem dogovora o nabavci. Uz stalno praćenje trendova i inovacija u proizvodnji, kvalitetom proizvoda obezbeđuje konkurentnost na tržištu širom sveta.

Proizvod iz fabrike PrandelliProizvod iz fabrike Prandelli

Prandelli sa sedištem u italijanskom gradu Lumezzane (BS) bavi se proizvodnjom cevi od PP, PE i PE sa aluminijumskim jezgrom. Nastala 1899. godine, tokom više od jednog veka postojanja izrasla je u lidera u proizvodnji cevi i dodatne opreme za prenos hladne i tople vode. Grupacija broji više od 150 zaposlenih, imaju 30.000 m2 radnog prostora, 3 proizvodna pogona, 4 magacina i 2 operativna sedišta u Evropi. Osnovne prednosti proizvoda Prandelli jesu: kvalitet, garancija na funkcionalnost i posedovanje najvažnijih internacionalnih sertifikata. Od svog osnivanja pa do danas, misija kompanije je usmerenost ka kvalitetu i trajanju proizvoda.

Kompletan sadžaj Enterijer - Brzo i jednostavno do kvalitetnog i udobnog prostora možete pročitati OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.