NavMenu

Ekološki asortiman proizvoda BWC Group - Prečistači otpadnih voda, separatori naftnih derivata, masti i ulja

Izvor: Promo Ponedeljak, 02.10.2017. 10:14
Komentari
Podeli
BWC Group, kompanija koja ovih dana slavi 25 godina uspešnog poslovanja, u svom bogatom portfoliju ima niz proizvoda iz oblasti ekologije čija je primena fokalna tačka približavanja Srbije Evropskoj uniji. Prečistači otpadnih voda se zasnivaju na savremenoj SBR (Sequential Batch Reactor) tehnologiji za biološki tretman komunalne otpadne vode.

Postoje dva tipa ovih prečistača:

- Prečistači kontejnerskog tipa (5 – 700 ES) koji se proizvode od specijalne plastike
- Prečistaci MONOBLOK (100 – 500 ES) i FLEXIDIBLOK (preko 500 ES) sa betonskim tankovima

Prednosti ovih proizvoda, zasnovanih na SBR tehnologiji su brojne, da navedemo samo neke:

- Patentno rešenje i tip rada SBR reaktora;
- Niski troškovi rada i održavanja;
- Daljinska kontrola rada uređaja iz centrale;
- Niski investicioni troškovi;
- Visok kvalitet prečišćene vode na izlazu;
- Opcija konstrukcije i izgradnje uređaja korak po korak u dve faze;
- Podrška decentralizovanom sistemu prečišćavanja otpadnih voda

Takođe, u proizvodnom programu BWC Group su i separatori naftnih derivata, čija je ugradnja obavezna kod izgradnje savremenih autoputeva, benzinskih pumpi, autoperionica, autoservisa.

Voda iz koje se prethodno izdvoje naftni derivati se može bez štetnih uticaja po životnu sredinu ispustati u recipijent. I u ovoj oblasti BWC poseduje veliko iskustvo, što se može videti iz brojnih referenci.


Separatori masti i ulja, još jedan veoma zanimljiv i perspektivan proizvod, služe za prečišćavanje otpadnih voda koje sadrže masti i ulja organskog porekla, najčešće iz kuhinja gde se pripremaju kuvani obroci. Kod projektovanja savremenih kuhinja u hotelima, restoranima, itd. ovi proizvodi su neophodni.

Reference su veoma brojne, da pomenemo samo neke: China Road and Bridge Corporation (kamp za radnike prilikom izgradnje mosta Zemun-Borča); Deneza M Inženjering (HE Mali Zvornik); China Communication Construction Company (kamp Barič, kamp Surčin); FRAMACO KOLIN EPIK (nova ambasada SAD u Beogradu); PUTEVI AD, Užice (Koridor X: deonica Horgos – Novi Sad); AKTOR A.T.E. ogranak Beograd (Donji Neradovac – Srpska kuca); SET doo Šabac (betonska baza, Šabac); Knez Petrol, benzinske pumpe u Zemunu, Kragujevcu, Leskovcu, Mladenovcu, Takovu, Varvarinu itd.

BWC Group će se sa svojim českim partnerom TopolWater s.r.o. ove godine pojaviti na WATER FORUMU 2017. koji će biti održan od 15. do 17. novembra u BELEXPOCENTRU.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.