Izvor: Promo | Sreda, 27.09.2017.| 13:55

3DEXPERIENCE forum 12. oktobra u Beogradu

U Beogradu će 12. oktobra biti održan 3DEXPERIENCE forum, koji je posvećen 4. industrijskoj revoluciji, odnosno inovacijama koje ona donosi u svet 3D projektovanja, simulacija, robotike i upravljanja proizvodnjom.

Posetioci će imati priliku da se sretnu sa najvećim stručnjacima iz CADCAM Grupacije i kompanije Dassault Systèmes i potpuno besplatno dobiju savete za unapređenje svog poslovanja.

Glavne teme foruma su predstavljanje sveobuhvatne poslovne platforme 3DEXPERIENCE, koja postavlja nove standarde u projektovanju, simulacijama, proizvodnji i upravljanju proizvodnim procesima, kao i sistema DELMIA Apriso koji upravlja proizvodnjom i prati proizvodne procese.

Biće reči i o sistemskom inženjerstvu na 3DEXPERIENCE platformi, humanoidnom robotu Poppy, kao i o projektovanju studentske formule Zastava 17.

Prisutne očekuju mnogobrojna iznenađenja:

- Ekskluzivno predstavljanje projekta Virtual Garage, kompanije Dassault Systèmes, gde će posetioci imati priliku virtuelno da ušetaju u unutrašnjost popularnog četvorotočkaša
- Demonstriracija usluge poručivanja 3D štampe online - kvalitetno, brzo i povoljno
- Networking i druženje posle predavanja, u opuštenijoj atmosferi uz kuglanje, ćevape i pivo - na svega 3 minuta hoda od hotela

Kotizacija je besplatna, samo je potrebno registrovati se na vreme.

Možete saznati više informacija i prijaviti se putem linka.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.