NavMenu

Za uspeh je potreban siguran izbor - BS Investment Group gradi stanove po meri kupca

Izvor: Promo Utorak, 26.09.2017. 08:27
Komentari
Podeli
Objekat u RuzveltovojObjekat u Ruzveltovoj
Za mnoge građane, ova godina se pokazala idealnom za rešenje stambenog pitanja. Zahvaljujući odličnom izboru lokacija, novogradnje i niskim kamatama mnogi građani su se odlučili na kupovinu stana. Ipak, ključna reč za njih je poverenje. Kada se unapred prodaju stanovi, to je najbolja potvrda poverenja koje kupci imaju u investitore u građevinarstvu. Za BS Investment Group, jednu od vodećih domaćih kompanija u oblasti stanogradnje, 2017. je već sada jedna od najuspešnijih godina poslovanja imajući u vidu, kako poverenje koje su pokazali njihovi klijenti i realizaciju projekata iz oblasti nekretnina, tako i zbog planova za nove i još zahtevnije investicije.

Odlične lokacije, kvalitetna gradnja i direktna prodaja - to su osnove na kojima počiva poslovanje BS Investment Group, kojom rukovodi Branko Stanojević. To je kompanija koja raste oslanjanjući se na sopstvene snage, posvećenosti zaposlenih i osnivača. Nastala od kompanije BS Gradnja, koja je na tržištu Srbije prisutna od 2000. godine, BS Investment Group investira u građevinarstvo sa vizijom.

BS Investment Group je do sada izgradio veliki broj stambeno-poslovnih objekata, ukupne površine više od 100.000 kvadratnih metara, sa oko hiljadu stanova i to po principu "ključ u ruke". Stanovi, površine od 40 preko 60 pa i više od 100 kvadratnih metara, nalaze se u centralnoj gradskoj zoni - na Savskom vencu, Zvezdari, Vračaru, Voždovcu, Paliluli.

Kupcima je na raspolaganju objekat u Ruzveltovoj ulici sa stanovina različitih površina od 40 do 80 kvadratnih metara, iskorak u stanogradnji BS Investment Group je uradila upravo ove godine sa projektom u Ulici Svetozara Markovića.

Objekat u Ulici Svetozara MarkovićaObjekat u Ulici Svetozara Markovića
Na jednoj od najekskluzivnijih lokacija u centru grada, pored parka Manjež, a u mirnoj oazi kraju se privodi izgradnja najkvalitetnije novogradnje po meri modernih kupaca. Tu su ekskluzivni stanovi koji će biti useljivi početkom iduće godine. Prva faza radova je gotova, predvidjena je najsavremenija oprema stanova i eksluzivitet više je u tome što će vlasnici tih domova imati pogled i na park Manjež i na Trg Slavija, koji se trenutno rekonstruiše i postaje sve atraktivniji za život.

Ovo je uvod u jedan od najzahtevnijih projekata iz oblasti stanogradnje u Beogradu pod nazivom Green Residence, koji takođe realizuje BS Investment Group. U centralnoj zoni prestonice, na kilometer i po od centra, počinje gradnja stambene oaze na 30.000 m2. Ceo projekat je zamišljen tako da bude po meri današnjeg čoveka, da omogući budućim stanarima da u svojoj blizini imaju sve što im je potrebno. Zato je već sad u okviru Green Residence objekta planiran sportski kompleks sa teretanom i fitnes centrom, kao i spa centar sa bazenom. Moderan projekat je osmišljen da stanari uživaju i da im je sve nadohvat ruke, mega market kao i market sa tehničkom robom.

Projekat kompanije BS Investment Group, koji je još u pripremi, jeste Ametis plaza kao najbliža neizgrađena lokacija na ulaznim pravcima u Beograd. Proteže se duž Ibarske magistrale, između dve saobraćajne petlje, sa direktnim pristupom sa magistrale u kompleks. Prostor šire lokacije obuhvata površinu od oko 50 hektara, koji se nalazi na opštini Čukarica i planirana je izgradnja velikog stambenog kompleksa.

Ove projekte kao i prethodne, BS Investment Group finansira od početka do kraja - od projektovanja, preko inženjeringa do izgradnje. Poslednjih godina, BS Investment Group otišla je korak dalje i u susret svojim kupcima - uz najpristupačnije cene na tržištu za vrhunski kvalitet stanova na odličnim lokacijama, daje i logističku podršku kroz direktnu saradnju sa pojedinim bankama.

Time kupci dobijaju, uz pomoć oko dokumentacije, i pogodnost kamate za stambene kredite povoljnije od tržišnih. To je još jedna od potvrda zbog čega je BS Investment Group u očima kupaca i poslovnih partnera sinonim za investitora od poverenja u stanogradnji.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.