NavMenu

Beogradski investicioni dani 9. i 10. novembra

Izvor: Beta Petak, 22.09.2017. 12:38
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)Ilustracija
Forum Beogradski investicioni dani biće održan u Sava Centru 9. i 10. novembra, što će biti prilika za promociju Beograda čiji je investicioni portfolio vredan 10 mlrd EUR evra, izjavio je u petak (22. septembra 2017. godine) pomoćnik gradonačelnika Beograda Borko Milosavljević.

On je istakao će Beogradski investicioni dani biti nova prilika za kvalitetan dijalog sa investitorima, ali i za konkretne dogovore o projektima.

- Fokus skupa biće na gradovima u regionu. Namera je da se naprave zajednički investicioni, turistički i drugi nastupi i projekti za čitav region. Istovremeno, na forumu ćemo proslediti pozive svim investitorima koji su se bilo kada obratili Beogradu da posete forum, uporede sa drugim gradovima šta nudimo i u pozitivnoj atmosferi ispromovišemo Beograd i sve projekte koje imamo - rekao je Milosavljević.

Na trećem forumu Beogradski investicioni dani okupiće se predstavnici investitora, međunarodnih finansijskih institucija, banaka, kompanija, fondova, privrednih komora, gradova, regija i klastera jugoistočne, centralne i zapadne Evrope, Rusije, zemalja Kaspijskog basena, Kine i Bliskog istoka.

Skup organizuje Grad Beograd, Privredna komora Beograda i Centralno-evropski forum za razvoj - CEDEF.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.