NavMenu

Trijumf Rose 2016 vinarije Aleksandrović nagrađen u Japanu

Izvor: eKapija Sreda, 20.09.2017. 11:10
Komentari
Podeli
Trijumf Rose 2016, vinarije Aleksandrović, pobedio je u više kategorija na dvadesetom Japan Wine Challenge, najprestižnijem i najstarijem vinskom ocenjivanju u "zemlji izlazećeg sunca", navodi se iz vinarije.

Pored zlatne medalje, osvojio je Internacionalni trofej za najbolje roze vino Starog sveta, Trofej u kategoriji najboljeg odnosa cene i kvaliteta u rasponu cene od 3.000 do 4.999 jena, kao i Regionalni trofej Srbije za roze etikete.

Trijumf Rose, kupaža sedamdeset procenata kaberne franka i ostatka kaberne sovinjona je nakon srebrnih odličja prethodnih godina na nadmetanjima Mundus Vini u Nemačkoj, IWSC u Londonu i AWC u Beču, konačno u berbi 2016 zablistala zlatnim sjajem na Dalekom istoku.

U konkurenciji više od 1.700 etiketa iz najznačajnijih svetskih vinogorja, Trijuf Rose 2016 je ušao u sam vrh pažnje velikog sudijskog žirija u kome je bilo i nosilaca titule Master of Wine.

Ovo vino nežne roze boje svrstalo se među jedanest ukupno dodeljenih Internacionalnih i 39 Regionalnih trofeja, među samo pet osvajača titule u raznim kategorijama Best buy, dok je dodeljena svega 121 zlatna medalja što predstavlja jedva 7% od ukupnog broja prijavljenih etiketa što dodatno govori o strogosti ocenjivanja.

U konkurenciji su, iza srpskog rozea, ostali brojni predstavnici Francuske, Španije, Australije, Južne Afrike, Argentine, Čilea, Portugala, Italije i Japana...
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.