NavMenu

Titel dobija sportske terene uz Tisu

Izvor: Dnevnik Sreda, 20.09.2017. 09:52
Komentari
Podeli
(Foto: DJTaylor/shutterstock.com)
Opština Titel nastavila je uređenje priobalja reke Tise u Titelu. U trećoj fazi predviđena je izgradnja sportsko-rekreativnih terena koji uključuju teren za boćanje, badminton i univerzalni sportski teren za fudbal, košarku i rukomet.

Ukupna vrednost predviđene investicije iznosi 13.237.260 dinara sa PDV-om, od čega je opština obezbedila deo sredstava iz budžeta u iznosu od 1,8 miliona dinara.

Preostali deo sredstava obezbeđen je putem konkursa Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne Pokrajine Vojvodine, po kojem su odobrena sredstva u iznosu od 11,4 miliona dinara.

Izvođači ovih radova su Karin komerc iz Veternika i AG Institut iz Novog Sada. Predviđen rok za završetak radova je 120 kalendarskih dana.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.