Izvor: eKapija | Utorak, 19.09.2017.| 09:20
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvoreni prvi lokali turskog Simit Sarayi u Beogradu

Ilustracija (Foto: VTT Studio/shutterstock.com)
Poznati turski lanac Simit Sarayi koji posluje širom sveta otvorio je lokale u Beogradu i to na pet mesta, a očekuje se otvaranje još dva lokala.

Turske pekarske đakonije prvo su zamirisale 15. septembra 2017. godine u Bulevaru kralja Aleksandra 80, a nakon te lokacije otvoreni su i lokali u Njegoševoj 45, Kralja Milana 52, Mileševskoj 2 i Goce Delčeva 34.

Kako iz Simit Sarayi kažu za eKapiju, ostalo je da se otvore još lokali u Čika Ljubinoj 9 i u Bulevaru kralja Aleksandra 208, što će biti u toku ove nedelje. Svečano otvaranje biće organizovano za desetak dana kada se otvore svi lokali, dodaju iz Simit Sarayi.

Simit Sarayi ima franšize u Londonu, Njujorku, Amsterdamu, Berlinu, Frankfurtu, Minhenu, Roterdamu, Bakuu... U njihovim lokalima se osim standardnih kafa, služe i ratluk, pite i druge poslastice.

Podsetimo, Simit Sarayi se u februaru ove godine uselio u lokale Costa Coffee, lanca koji je krajem prošle godine, nakon mnogo spekulisanja, konačno stavilo katanac na svoje objekte.

Iz Simit Sarayi za eKapiju kažu da su oni pruzeli samo lokale Costa Coffee u Beogradu, te da za početak neće poslovati u drugim gradovima Srbije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.