Izvor: Beta | Utorak, 05.09.2017.| 15:26
Izdvojite članak Odštampajte vest

Nova privredna manifestacija Zrbiznet krajem septembra u Zrenjaninu

Ilustracija (Foto: Eugenio Marongiu/shutterstock.com)
U Zrenjaninu će krajem septembra biti održana nova privredna manifestacija Zrbiznet tokom koje će za privrednike Banata biti organizovani sastanci, tribine, predavanja ali i susreti sa potencijalnim novim partnerima, najavio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

Tu jedinstvenu privrednu manifestaciju u Srbiji organizovaće Grad Zrenjanin i Unija poslodavaca Srbije - Poslodavci Zrenjanina.

Najavljujući sajam, Janjić je danas rekao da će manifestacija biti nov način prezentovanja tog grada i privrednih potencijala, a jedan od priopritetnih ciljeva sajma je umrežavanje privrede srednjeg Banata, čemu teže i Grad Zrenjanin, kao i poslodavci.

Goran Nešić, predsednik Upravnog odbora Unije poslodavaca Srbije u Zrenjaninu, rekao je da je moto manifestacije "poveži se", a da je želja da povežu privredu srednjeg Banata, kako bi se bolje upoznali i predstavili. On je ocenio da su regionalni sajmovi budućnost sajmova i da se na taj način daje šansa malim i srednjim privredncima.

Izabela Kiš, direktorka Unije poslodavaca Srbije - Poslodavci Zrenjanina, govoreći o konceptu sajma kazala je da će učestvovati ovdašnje firme, velike i male kompanije, privredna društva i preduzetnici.

- Benefiti su što će predstaviti svoje mogućnosti i potrebe, a na taj način mali će doći do novih poslova. Fokus je na lokalnim firmama, ali ćemo pozvati i druge velike kompanije kako bismo što više pomogli našim preduzetnicima da razvijaju svoje firme - kazala je ona.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.