Izvor: eKapija | Ponedeljak, 04.09.2017.| 14:15

Solfins 3D nagrađuje najbolje korisničke priče - Nagradni fond 15.000 EUR

Sa jedne od prethodnih 3D CAD CAM radionica
U okviru jednog od najvećih stručnih 3D događaja u Srbiji - seminara Solfins 3D CAD CAM 2017 (18-19. oktobar, Beograd), biće organizovano veliko finale i dodela nagrada za najbolje korisničke priče, za kompanije i pojedince, sa ukupnim nagradnim fondom većim od 15.000 EUR, saopšteno je iz Solfins 3D kompanije.

- Ideja 3D Lider takmičenja jeste da pokažemo da najbolje kompanije domaće industrije ni na koji način ne zaostaju za svetom u primeni savremenih softverskih rešenja koja presudno doprinose kvalitetu i konkurentnosti proizvoda - kaže Srđan Živkov, zamenik direktora u Solfins 3D Kompaniji.

Solfins sarađuje sa više od 200 kompanija u Srbiji kojima isporučuje softvere, implementaciju, obuku zaposlenih, održavanje i tehničku podršku, i ima uvid u raznovrsnost projekata, znanja, iskustava i odličnih primera razvoja i proizvodnje u Srbiji.

- Nažalost, nema puno prilika da kompanije upoznaju industriju i tržište sa onim što rade i kako rade, ali i da vide i nauče od drugih šta mogu da unaprede u svom radu. Ideja nagrade 3D Lider jeste upravo da im pruži tu mogućnost - dodaje Živkov.

Za učešće na takmičenju potrebno je napraviti prezentaciju o svojoj kompaniji i projektima, objasniti kako u firmi koristite SolidWorks, SolidCAM i Catia softverska rešenja, zatim priložiti slike i ekranske prikaze proizvoda iz softvera, i na kraju predstaviti svoje projekte i kompaniju u finalu na 3D CAD CAM 2017 u oktobru u Beogradu.

Solfins je nagrade za najbolje primere industrije tradicionalno delio i na prethodnim 3D CAD CAM događajima, ali ove godine su još primamljivije, kako za pobednike tako i za sve učesnike. Sve nagrade u celosti obezbeđuje Solfins, a reč je o besplatnim licencama po izboru - SolidWorks 3D CAD Standard, Electrical, PCB, Visualize, MBD, Inspection, PDM, kao i velikim popustima na kupovinu dodatnih licenci SolidWorks i Dassault Systemes (CATIA, Delmia, Simulia, PLM), i 3D štampačima, tabletima i 3D miševima za inženjere.

Kako navode iz Solfinsa, svi učesnici koji ispune kriterijume za ulazak u finale i predstavljanje na Solfins 3D CAD CAM seminaru dobijaju specijalne uslove za nabavku softvera za svoje firme u oktobru i novembru 2017!

Više detalja o 3D Lider nagradi, pravila i obrazac za prijavu, nalazi se na sajtu Solfinsa.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.