Izvor: eKapija | Petak, 01.09.2017.| 12:41
Izdvojite članak Odštampajte vest

Prodaja parking karata od sada i na šalterima Pošta Srbije u Beogradu

JKP Parking servis je saopštio da se parking karte za crvenu, žutu i zelenu zonu, kao i za parkiranje na opštim parkiralištima van zoniranog područja (tzv. plavoj zoni), mogu kupiti na šalterima 126 pošta na teritoriji Beograda.

Kako se navodi u saopštenju, prodaja parking karata je, počela u poslovnicama Pošta Srbije u Takovskoj ulici, Kneza Miloša, Savskoj, Zmaj Jovinoj, Cara Dušana, ali i na mnogim šalterima širom grada, u gotovo svim beogradskim opštinama.

Parking servis i Pošta Srbije su sve korisnike o tome obavestili i postavljanjem nalepnica, koje su vidno istaknute na svakom prodajnom mestu.

Karta za sat vremena parkiranja u prvoj zoni košta 56 dinara, u drugoj 48 dinara, a u trećoj 41 dinar. Cena parking karte za opšta parkirališta van zoniranog područja, odnosno plavu zonu, je 31 dinar za sat vremena parkiranja, dok je višesatna karta 150 dinara.

JKP Parking servis je, u saradnji sa JP Pošta Srbije, na ovaj način izašao u susret korisnicima usluge parkiranja na području zonskog sistema, koji su tražili da se omogući kupovina papirnih parking karata na više lokacija u gradu. Proširena prodajna mreža koristiće i stranim državljanima, koji na svojim mobilnim telefonima nemaju mrežu domaćeg operatera, zbog čega ne mogu da plate parkiranje slanjem SMS poruke - navode u ovom preduzeću.

U Parking servisu podsećaju da su parkirne karte i dalje dostupne u svim poslovnicama Korisničkog servisa, a korisnici ih mogu kupiti i kod kontrolora, kao i u pojedinim trafikama.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.