Izvor: eKapija | Četvrtak, 31.08.2017.| 15:27
Izdvojite članak Odštampajte vest

Švajcarski Intelisale širi razvojni tim u Beogradu

Švajcarska kompanija Intelisale saopštila je da postoji stalna potreba za širenjem razvojnog tima u Beogradu, a koji trenutno zapošljava 15 stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u projektovanju poslovnih softverskih rešenja.

- Oni vladaju tehnologijama i programskim jezicima kao što su .net core, Angular, Swift, Android, kao i algoritmi za mašinsko učenje, na kojima je u velikoj meri zasnovan uspeh koji Intelisale donosi svojim korisnicima. Ovaj tip veštačke inteligencije iskorišćen je za kreiranje inteligentnih preporuka artikala prema specifičnim navikama kupaca definisanim kroz više od 10 parametara - navodi se u saopštenju.

Ova kompanija je u prethodne dve godine razvila pametno softversko rešenje koje za cilj ima optimizaciju terenskog procesa B2B prodaje u velikim veleprodajnim i distributerskim kompanijama.

Kako je navedeno, prva testiranja sa korisnicima sprovedena su 2015, a implementacija u kompanijama je zvanično počela u januaru 2016. godine. Intelisale rešenje trenutno koristi niz najvećih svetskih kompanija iz oblasti veleprodaje, koje su zabeležile unapređenje prodajnih rezultata za preko 30%, dok su pojedinačni prodavci u tim kompanijama unapredili svoj učinak za više od 100%.

- Svesni smo koliko je rešenje koje nudimo značajno ali i zahtevno za velike kompanije. Zato smo želeli da budemo sigurni da ćemo tržištu ponuditi najbolji mogući proizvod - ističe Marko Đorđević, zadužen za razvoj proizvoda u kompaniji Intelisale, i dodaje da je njihova misija "da Intelisale zauvek promeni način na koji se radi terenska B2B prodaja".
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.