NavMenu

VESIĆ: Tokom jeseni 2017. kraj radova na većini saobraćajnica u Beogradu

Izvor: RTS Nedelja, 27.08.2017. 15:24
Komentari
Podeli
Goran Vesić (Foto: beograd.rs)Goran Vesić
Gradski menadžer Goran Vesić rekao je za RTS da će tokom jeseni biti završeni radovi na većini saobraćajnica u Beogradu, pri čemu će kompletan potez Ruzveltova-Slavija-Bulevar oslobođenja biti pušten u saobraćaj 16. novembra.

Goran Vesić je, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, rekao da su počeli radovi na desnoj strani Bulevara oslobođenja, od Slavije prema Autokomandi, i da će biti završeni 22. oktobra, kada će ceo Bulevar oslobođenja biti pušten u saobraćaj.

- Deo koji sada radimo između Ruzveltove i Ulice kraljice Marije biće gotov već 22. septembra - najavio je Vesić.

Vesić se osvrnuo i na radove koji su u toku na Brankovom mostu, istakavši da je reč o ogromnom zahvatu jer je most sastavljen iz tri dela od kojih je jedan bio u veoma lošem stanju pa je bilo potrebno, zbog bezbednosti automobila i ljudi koji prolaze tim mostom, zameniti kompletne čelične konzole ispod mosta.

- To je 40 tona novog čelika, sada se dosta radi ispod samog mosta i to je jednostavno moralo da se sprovede - rekao je gradski menadžer.


Kako je naglasio, ulažu se napori kako bi svi radovi bili završeni u najkraćem roku.

Upitan hoće li u Beogradu biti velikih saobraćajnih gužvi od 1. septembra kada počinje nova školska godina, Vesić kaže da će, ako vozači budu poštovali uputstva da zaobiđu mesta gde se izvode radovi, gužve moći da se izbegnu.

- Mi se radujemo 1. septembru. Po zimskom redu vožnje na ulicama će biti više od 1.200 autobusa, oko 25% više nego u letnjem redu vožnje. istakao je gradski menadžer.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.