NavMenu

Počela prva faza izgradnje kanalizacije u Krnjači - Vrednost radova 42 miliona dinara

Izvor: Blic Četvrtak, 24.08.2017. 15:28
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: sima/shutterstock.com)Ilustracija
U naselju Braća Marić u Krnjači počela je prva faza izgradnje kanalizacione mreže.

– Ovo je prvi deo i ukupno ćemo uraditi sedam kilometara primarne i sekundarne kanalizacije, a vrednost posla u prvoj fazi je 42 miliona dinara. Druga faza radova biće na proleće sledeće godine, vrednosti oko 50 miliona dinara, a kada završimo obe faze, priključićemo 483 domaćinstva na kanalizaciju – kazao je prilikom obilaska radova gradski menadžer Goran Vesić.

On je podsetio da svi znaju kako su nastala naselja na levoj obali Dunava, da su građena neplanski, što je tada država dozvoljavala, i da kada su građena nije bilo nikakve infrastrukture.

- Sada moramo polako da uvodimo red, polako gradimo infrastrukturu što je naša obaveza - kazao je on i dodao da se priprema projekat izgradnje kanalizacije u Krnjači, koja će biti duga 80 kilometara.

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić podsetio je da građani Krnjače već 25 godina čekaju na izgradnju kanalizacione mreže.


– Desetinama godina imali su samo prazna obećanja, a danas mogu konačno da se uvere u početak realizacije ovog projekta. Već od nove godine krenućemo i u drugu fazu, a veoma je važno i da izgradimo crpnu stanicu dva, koja se nalazi na drugom kraju Krnjače i koja će omogućiti da se i ostala naselja povežu na kanalizacionu mrežu. Radi se o desetogodišnjem projektu za koji su potrebna znatna sredstva, ali radovi su počeli i to je najvažnije – rekao je Jovičić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.