Izvor: Tanjug | Utorak, 22.08.2017.| 13:45
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kod Nove Varoši otvoren Centar za obuku interventne policije

Ilustracija (Foto: SergeBertasiusPhotography/shutterstock.com)
U Jasenovu kod Nove Varoši danas je otvoren Centar za obuku interventne jedinice policije, koji može da primi do 200 pripadnika interventnih jedinica, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Otvaranju je prisustvovao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stevanović koji je istakao da je centar opremljen po najvišim standardima, te da će omogućiti da interventne jednice policije budu efikasnije u svakodnevnoj zaštiti građana.

- Verujem da će policijski službenici koji se u ovom Centru budu obučavali biti još profesionalniji i da će svojim radom doprineti da policija odgovori na sve bezbednosne izazove savremenog sveta - rekao je Stefanović.

Tokom posete Jasenovu Stefanović je obišao i strelište na kome će pripadnici policije uvežbavati gađanje iz različitih vrsta oružja.

U Jasenovu je danas otvorena i šalterska jedinica upravnih poslova, u kojoj će oko 3.000 meštana ovog kraja moći da izvade lična dokumenta.

Prilikom ceremonije svečanog otvaranja ministar se zahvalio Opštini Nova Varoš, preduzećima Srbijašume i Putevi Zlatar na pomoći koju su pružili u realizaciji ovog projekta.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.