NavMenu

Produžen konkurs za postavljanje stanica za iznajmljivanje bicikala u Beogradu - Prijave do 20. spetembra

Izvor: eKapija Subota, 19.08.2017. 12:24
Komentari
Podeli
(Foto: Aleksandar Parezanović)
Grad Beograd objavio je izmenu javnog konkursa za izbor korisnika mesta za postavljanje stanica za iznajmljivanje bicikala na teritoriji grada.

Na osnovu usvojene izmene poslednji dan za podnošenje prijave je 20. septembar 2017. godine.

Podsetimo, nedavno je raspisan javni konkurs za postavljanje minimum 750 bicikala na 150 stanica širom grada u periodu od šest godina.

Konkurs predviđa da ponuđač obezbedi mogućnost besplatnog korišćenja bicikala za korisnike u trajanju od 30 minuta za prvu započetu vožnju u toku dana i da mesečno obezbedi mogućnost dodatnog besplatnog korišćenja bicikala za korisnike u trajanju od pet časova (u koje se ne računa 30 minuta besplatne vožnje za prvu započetu vožnju svakog dana).

Poslednji dan za podnošenje prijave prvobitno je bio 21. avgust 2017. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.