NavMenu

Više od 150 turskih kompanija na agro-forumu u Beogradu 22. avgusta

Izvor: eKapija Četvrtak, 17.08.2017. 17:49
Komentari
Podeli
(Foto: Santiago Cornejo/shutterstock.com)
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije Branislav Nedimović razgovarao je u četvrtak, 17. avgusta 2017. godine, sa ambasadorom Turske u Srbiji Tanžu Bilgičem o agro-forumu, koji će biti održan 22. avgusta u Beogradu.

Konstatovano je da postoji veliko interesovanje turskih kompanija za učešće na ovom skupu, zbog čega se očekuje dolazak više od 150 predstavnika turskih poljoprivrednih firmi, ali i prodajnih lanaca kao mogućih otkupljivača srpskih proizvoda.

Na sastanku je bilo reči i o predstojećoj poseti ministra poljoprivrede Turske Ahmeta Fakibabe Beogradu, prenosi sajt Vlade Srbije.

Nedimović je ocenio da dodatni simbol jakih odnosa dveju zemalja predstavlja to što dolazak ministra poljoprivrede Turske predstavlja njegovu prvu zvaničnu posetu inostranstvu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.