NavMenu

Novosadski softver tražen i van granice - Elektronski sistem naplate Parking servisa našao primenu u 28 gradova Srbije

Izvor: Novosti Četvrtak, 17.08.2017. 09:17
Komentari
Podeli
IlustracijaIlustracija
Novosadski Parking servis drži primat među firmama čiji je softver za naplatu parkiranja najviše tražen u Srbiji. Zasad ovaj unapređeni elektronski sistem, putem SMS poruka, koriste vozači u 28 gradova širom Srbije.

- Pored Novog Sada, SMS sistem primenjuje se u Zrenjaninu, Užicu, Sremskoj Mitrovici, Bačkoj Palanci, Novom Pazaru, Rumi i Požegi, potom u Šidu, Bečeju, Staroj Pazovi, Knjaževcu, Zlatiboru, Somboru, Petrovcu na Mlavi, Senti, Vrnjačkoj Banji, Temerinu, Vranju, Ivanjici, Sremskim Karlovcima, Zaječaru, a u poslednjih godinu dana uspostavili smo SMS naplatu parkiranja i u Bogatiću, Osečini, Velikom Gradištu, Prijepolju i Bujanovcu - navode u Parking servisu.

Parking servis je jedno od retkih gradskih preduzeća koje svoje usluge pruža i van Novog Sada.

- U jakoj konkurenciji privatnih preduzeća naše godinama uspeva da kvalitetom pobeđuje na tenderima - ističu nadležni u Parking servisu.

- To podrazumeva i kompletnu brigu o organizaciji parking prostora u pojedinim gradovima, zoniranje, prikupljanje potrebne dokumentacije, obuku radnika i samo održavanje sistema.


- Cilj nam je, naravno, da održimo kvalitet rada, kako bismo širili mrežu saradnika, ali i opravdali dosadašnje poverenje gradova partnera - poručuju novosadske parkadžije.

Interesovanje za novosadski sistem naplate parkiranja ne jenjava i, kako navode u Parking servisu, širi se i van granica. Bilo je razgovora sa predstavnicima gradova iz Makedonije, Rumunije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.