Izvor: Klix | Subota, 12.08.2017.| 13:04
Izdvojite članak Odštampajte vest

Mikser House 8. septembra otvara "Kuću za sve naše ljude" u Sarajevu

Mikser House u Sarajevu, koji se nalazi u industrijskoj zoni naselja Pofalići, odnosno kompleksu Vaso Miskin Crni, svoja vrata za sve posjetioce otvara 8. septembra. Čelni ljudi ovog popularnog kulturnog okupljališta ističu da jedva čekaju da sa građanima podele svoj dosanjani san - "Kuću za sve naše ljude".

U petak, 8. septembra, Mikserovci će u 18 sati s prijateljima iz Međunarodnog komiteta Crvenog krsta otvoriti galeriju Frederic Maurice. Nakon jednosatne svečanosti sledi otvaranje Balkan Design Shopa, nakon čega će gosti od 20 sati u "event spaceu" imati priliku da uživaju u koncertu Dečije filharmonije sastavljene od mladih muzičara iz Zagreba, Beograda, Skoplja i Sarajeva na čelu s dirigentom Ljubišom Jovanovićem i solistom Jovanom Kolundžijom.

Mikserovci ističu da su ta deca čudo i najavljuju da će gosti, osim u klasičnom repertoaru, imati priliku da uživaju i u prepoznatljivim numerama filmske muzike.

U 22 sata otvorit će vrata "event spacea" za sve prijatelje Miksera koji nisu uspeli da dobiju pozivnicu, a koje će zabavljati Rambo Amadeus. Oko ponoći, kada đavoli i anđeli vode bitku vezanu za spavanje, snove rasteruje urnebesni umetnički DJ dvojac Uroš Đurić i Žika Todorović, koji će prisutne uvesti u novi dan, najavljeno je iz Mikser Housea.

U subotu, 9. septembra, Mikser House Sarajevo pripremio je prvi komercijalni program. Kako kažu, prvi rif na svom terenu će u 21 sat odsvirati najpotentniji progresivni sarajevski bend Skroz. Nakon Adnana Šarana i ekipe i nakon skoro dve godine od posljednjeg nastupa u Sarajevu na scenu izlazi Damir Urban sa svojom četvorkom.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.