Izvor: eKapija | Petak, 11.08.2017.| 14:28

S-Baupartner mont izgradio šesti objekat u Srbiji u 2017.

Objekat preduzeća Prodanović iz Šapca
Firma S-Baupartner mont iz Novog Beograda realizovala je za kratko vreme nekoliko značajnih projekata u Srbiji, a ovih dana završava montažu proizvodnog objekta preduzeća Prodanović iz Šapca, površine 7.100 m2, što joj je šesti izgrađeni objekat u 2017. godini.

Osim ovog, uspešno su završeni i objekti za kompanije - La Linea Verde u Dobrinjcima površine 5.500 m2, Le Belier u Kikindi površine 2.700 m2, Agroprodukt u Žablju površine 2.800 m2, Zlatar Šped u Novoj Varoši površine 1.200 m2, i Polino u Jazaku površine 700 m2.

S-Baupartner mont je ćerka-firma kompanije Baupartner BiH, koja je registrovana krajem 2016. godine i bavi se proizvodnjom i plasmanom montažnih armirano-betonskih prednapregnutih konstrukcija na teritoriji Srbije.

Kako je navedeno u saopštenju ove kompanije, matična firma Baupartner poseduje savremene proizvodne pogone u Lukavcu u BiH, na površini od 15.000 m2, sa mesečnim kapacitetima proizvodnje od 15-18.000 m2 armirano-betonskih konstrukcija i oko 70 tona čeličnih konstrukcija. Iskustvo duže od 15 godina u ovoj oblasti omogućava kompaniji da odgovori na sve zahteve kupaca. Proizvodnja je praćena i sertifikovana od strane IMS-a, a za svaki pojedinačni objekat izdaje se završna ocena kvaliteta.

- Spremni smo za nove poslove i izazove u Srbiji, a naš stručni tim, kako u Beogradu, tako i u Bosni i Hercegovini, stoji na raspolaganju za sve upite i potencijalnu saradnju - poručuju iz kompanije S-Baupartner mont.

Firma poseduje sve potrebne licence za izvođenje radova u Srbiji i ima punu podršku projektnog tima koji čine inženjeri različitih profila, posvećeni usavršavanju i realizaciji projekata najvišeg kvaliteta, dodaje se.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.