NavMenu

Bivši direktor Skijališta Srbije na čelu Olimpijskog centra Jahorina

Izvor: Indikator Sreda, 02.08.2017. 08:40
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Dreamer Company/shutterstock.com)Ilustracija
Nadzorni odbor Olimpijskog centra Jahorina imenovao je za v.d. direktora Dejana Ljevnaića, donedavnog prvog čoveka Skijališta Srbije. Ljevnaić je na mestu generalnog direktora OC Jahorina nasledio Gorana Brčkalovića.

Ljevnaić je pre godinu dana smenjen sa mesta direktora Skijališta Srbije.

U prvoj izjavi za medije kazao je kako će narednih dana, u saradnji sa Nadzornim odborom, pokrenuti poslove oko veštačkog osnežavanja planine, te će poraditi na promociji Jahorine.

JP Skijališta Srbije i Olimpijski centar Jahorina odranije imaju potpisani ugovor o poslovnoj saradnji. Prošle godine se u medijima spekulisalo o tome da su Skijališta Srbije spremna da kupe OC Jahorina. I u Vladi Republike Srpske su bili zainteresovani za ulaganje Skijališta Srbije u ovu olimpijsku lepoticu, podseća Indikator.


Između ostalog, pominjalo se da bi Skijališta finansijski pomogla, najverovatnije dokapitalizacijom, završetak investicionog ciklusa na Jahorini, kako bi Olimpijski centar mogao da nastavi rad.

Nakon što ovi planovi nisu realizovani, iz Vlade RS se pre dva meseca najavljivali prodaju imovine i objekata OC Jahorina čija je vrednost 20 do 30 miliona KM (između 10 i 15 mil EUR). Dobijena sredstva, kako su tvrdili, bila bi uložena u veštačko osnežavanje Jahorine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.