NavMenu

Najveći stručni 3D događaj u Srbiji 18. i 19. oktobra u Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 28.07.2017. 11:48
Komentari
Podeli
Solfins 3D CAD CAM seminar 2016. godineSolfins 3D CAD CAM seminar 2016. godine
Solfins 3D Kompanija svake godine tradicionalno organizuje veliki stručni seminar i radionice za svoje klijente, sa više od 50 sati sadržaja o savremenim softverskim rešenjima za projektovanje, proizvodnju i upravljanje procesima.

Ovogodišnji Solfinsov 3D CAD CAM seminar sa radionicama biće organizovan 18. i 19. oktobra u Hotelu M u Beogradu, a kompanija je za sve učesnike obezbedila i popuste za smeštaj u više hotela u okolini.

Klijenti Solfinsa i cela industrija prepoznaju ovaj događaj kao mesto gde svake godine mogu da prođu naprednu obuku za novitete u softverima SolidWorks, Catia, SolidCAM, kao i za 3D štampu i reverzni inženjering.

Kako navode iz Solfinsa, poseta 3D CAD CAM radionicama zato raste iz godine u godinu - na događaju 2016. učestvovalo je više od 220 učesnika iz više od 100 domaćih kompanija koje se bave razvojem i proizvodnjom za domaće i inostrano tržište.

– 3D CAD CAM seminar i stručne radionice posmatramo kao naš najvažniji događaj u godini, jer nam je to prilika da klijentima pružimo dodatnu vrednost upotrebe softvera u kojima rade. Jednostavno, softver se iz godine u godinu razvija i ključno je pratiti ovaj razvoj kako bi se održao konkurentni nivo znanja i produktivnosti preduzeća – kaže Srđan Živkov, zamenik direktora Solfinsa.

U okviru Solfinsovog 3D CAD CAM 2017 planiran je 3D Lider - za najbolje korisničke priče, sa nagradnim fondom većim od 15.000 EUR, kao i stručne radionice za SolidWorks, CATIA i 3D Experience, SolidCAM i 3D štampu i reverzni inženjering. Biće održani i prateći događaji - kvizovi, kokteli, zabavni sadržaj...


– Ove godine imamo još više razloga da se zahvalimo klijentima, jer je Solfins od aprila jedini predstavnik SolidWorks softvera u Srbiji, a takođe smo i jedna od retkih firmi u širem regionu koja je provajder kompletne palete proizvoda kompanije Dassault Systemes i SolidWorks. U znak zahvalnosti za izuzetnu saradnju, ovog leta smo ekskluzivno našim klijentima ponudili i veoma povoljne uslove za nabavku novih softvera sa besplatnom obukom za zaposlene – napominje Živkov.

Svi detalji o događaju, prijave za učešće i opcije smeštaja nalaze se na sajtu Solfinsa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.