NavMenu

Počela prodaja karata za letove od Beograda do Pekinga - Do Kine i nazad za 550 EUR

Izvor: eKapija Ponedeljak, 24.07.2017. 15:54
Komentari
Podeli
(Foto: My Good Images/shutterstock.com)
Kineska aviokompanija Hainan Airlines počela je da prodaje aviokarte za novu liniju između Beograda i Pekinga koja će biti uspostavljena od septembra. Povratne aviokarte za letove Beograd-Peking mogu da se kupe po redovnoj ceni već od 550 EUR.

Linija Peking-Beograd biće uspostavljena od 15. septembra, a letovi će se obavljati dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom. Najkraće putovanje između dva glavna grada bi trebalo da traje oko 12 sati i 30 minuta.

Aviokompanija Hainan Airlines obavljaće letove avionom Airbus A330-300 sa 292 sedišta, 260 u ekonomskoj i 32 u biznis klasi.

Letovi će se obavljati preko Praga, a kineska aviokompanija je dobila dozvolu, tzv. "Vazduhoplovnu petu slobodu", da prodaje i aviokarte samo za letove iz Beograda do Praga, prenosi Wisebroker.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.