NavMenu

Zapadna Srbija ulepšala Instagram - Više od 1.500 fotografija u turističkoj promo kampanji (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 20.07.2017. 13:44
Komentari
Podeli
Turistička promo kampanja Moja Zapadna Srbija zabeležila je sjajan odziv na društvenim mrežama, sa više od 1.500 postavljenih fotografija i kratkih videa na Instagramu i Facebooku sa haštagom #MojaZapadnaSrbija za svega nekoliko nedelja.

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija pokrenula je, u saradnji sa agencijom Tourism Management and Consulting, promotivnu kampanju kako bi prikazala najlepše doživljaje ovog regiona, i to iz prvog lica - baš onako kako ih turista doživljava.

Suština kampanje je kreiranje digitalnog vizuelnog sadržaja koji će stvarati sami turisti, jer je to perspektiva koja će najbolje prikazati potencijalnim gostima šta mogu doživeti u Zapadnoj Srbiji.

Instagram je dominantna mreža na kojoj se deli sadržaj, i ovde se na haštagu #MojaZapadnaSrbija nalazi više od 1.400 fotografija, a nove pristižu svakog sata.

Svake nedelje proglašava se najlepša fotografija za prethodnu sedmicu, čiji autor dobija vikend za dve osobe u Zapadnoj Srbiji, a obezbeđene su i mesečne i glavne nagrade po završetku kampanje.

Najlepše fotografije i segmenti video klipova naći će se u promotivnom spotu regije Zapadna Srbija, koji će biti prikazivan na sajmovima širom sveta, a neke od fotografija će se naći i na bilbordima u zemlji.

Dodatne informacije o kampanji i pravila učestvovanja nalaze se na sajtu www.mojazapadnasrbija.rs, a neke od najlepših fotografija možete pogledati u galeriji:


Fotogalerija
Turistička promo kampanja #MojaZapadnaSrbija
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.