NavMenu

Za tri projekta u Pirotu 81 milion dinara - U planu i uređenje parka kod tvrđave Kale

Izvor: Beta Ponedeljak, 17.07.2017. 15:52
Komentari
Podeli
Pirot (Foto: pirot.rs)Pirot
Ministarstvo privrede Srbije i Grad Pirot zajedno će finansirati tri projekta, u ukupnoj vrednosti od oko 81 milion dinara, izjavio je danas gradonačelnik tog grada Vladan Vasić.

- Prvi projekat na kom će raditi zajedno s Opštinom Knjaževac je izrada generalnog plana za put od sela Mirkovci ka Jabučkom ravništvu u kom će učešće Ministarstva iznositi 9,5 miliona dinara - rekao je Vasić na koferenciji za novinare.

Drugi projekat je uređenje dovorišta OŠ Dušan Radović, u vrednosti od 37 miliona dinara, za koje će, po rečima Vasića, Ministarstvo izdvojiti 15 miliona dinara.

- Treći projekat je uređenje parkovske površine donjeg grada srednjevekovne tvrđave Kale u vrednosti od oko 35 miliona dinara za koje će Ministarstvo dati 14 miliona dinara - rekao je Vasić.

On je kazao da i da će Grad konkurisati novim projektima na konkursu Ministarstva, jer želi da nastavi izgradnju takozvane saobraćajnice jedan u industrijskoj zoni grada i da se poveže s budućim alternativnim putem Koridora 10.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.