Izvor: eKapija | Ponedeljak, 17.07.2017.| 13:01
Izdvojite članak Odštampajte vest

Osvojite karte do Minhena i Frankfurta - Lufthansa foto konkurs otvoren do 15. avgusta

(Foto: pixels-lhgroup.com)
Kompanija Lufthansa slavi 50. rođendan u Srbiji i zajedno sa magazinom Putovanja za dvoje nagrađuje - učestvujte u foto konkursu koji traje od 3. jula do 15. avgusta, a najbolja fotografija će osvojiti dve povratne avionske karte do Minhena ili Frankfurta i smeštaj u hotelu za dve osobe.

- Od prvog leta 26. avgusta 1967. za Beograd, deli nas 50 godina poletanja i sletanja. Tokom godina, Lufthansa proizvodi i usluge su se menjali, menjali su se tipovi aviona, dužina leta, načini izdavanje karata, mogućnosti registracije za let, uvedena je digitalizacija u mnogim segmentima, mobilne aplikacije su znatno olakšale praćenje svih ponuda u vezi sa pripremom i samim letom - podsećaju iz kompanije Lufthansa.

- Kompanija je ponosna na svoju dugu tradiciju i 50 godina kontinuiranog trajanja i potvrde kvaliteta i želi da s vama proslavi 50. rođendan. Lufthansa i Putovanja za dvoje pozivaju sve kreativce, bilo da su u pitanju amateri ili profesionalci, da uzmu fotoaparate u ruke i učestvuju u foto konkursu My Lufthansa Moment - dodaje se u saopštenju.

Tema konkursa su fotografije inspirisane kompanijom Lufthansa. Trebalo bi da na fotografiji postoji neki vidljivi trag, neka povezanost sa Lufthansa brendom. Fotografije treba da budu veličine najmanje 2Mb, a mogu se poslati najkasnije do 15. avgusta na lufthansa.foto.konkurs@gmail.com i iskoristite mogućnost da osvojite vredne nagrade!

Više informacija pogledajte OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.