NavMenu

Beograd po prvi put ugostio žiri Međunarodnog udruženja PR stručnjaka

Izvor: eKapija Sreda, 12.07.2017. 14:10
Komentari
Podeli
Članovi međunarodnog IPRA žirijaČlanovi međunarodnog IPRA žirija
Više od 20 stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću i komunikacija iz celog sveta - članova žirija i Upravnog odbora Međunarodnog udruženja za odnose sa javnošću (International Public Relations Association - IPRA) - proteklog vikenda okupilo se u Beogradu na finalnom žiriranju i izboru dobitnika prestižnih priznanja IPRA Golden World Awards for Excellence 2017 i IPRA Grand Prize 2017.

Priznanjem koje se dodeljuje u više od 25 kategorija IPRA nagrađuje najbolje projekte/kampanje iz domena komunikacija i odnosa sa javnošću, istovremeno birajući i najboljeg među najboljima - dobitnika IPRA GRAND PRIZE 2017. Posebna pažnja tokom žiriranja poklanja se radovima koji utiču na kreiranje boljeg i humanijeg okruženja – takvi radovi ulaze u uži izbor za posebno priznanje koje dodeljuje organizacija Ujedinjenih nacija.

Stručnjake iz Engleske, Rusije, Španije, Turske, Bugarske, Kipra, UAE, Saudijske Arabije, Finske, Holandije, Srbije, Austrije, Filipina, ugostila je agencija Blumen Group, koja je i sama prethodnih godina bila među finalistima i dobitnicima IPRA Golden World Awards, uz podršku Turističke organizacije Beograda (TOB) i Društva Srbije za odnose s javnošću.

Gosti su tokom boravka u Beogradu imali priliku da obiđu znamenitosti i najpoznatije turističke lokacije, a o svojim utiscima aktivno su izveštavali na društvenim mrežama, naveden je u saopštenju TOB-a.


Imena ovogodišnjih pobednika biće saopštena tokom jula, a priznanja uručena na IPRA GWA GALA ceremoniji u Sofiji (Bugarska).

Međunarodno udruženje za odnose sa javnošću - IPRA (International Public Relations Association), osnovano je pre šest decenija na inicijativu danskih i britanskih profesionalaca da se sačini okvir za podizanje standarda i unapređenje prakse u oblasti PR-a u svetu. Formalno, IPRA je osnovana 1. maja 1955. godine u Londonu, gde je i sada njeno administrativno sedište. Broji više od 10.000 članova, profesionalaca iz oblasti komunikacija, podseća se u saopštenju.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.