Izvor: eKapija | Nedelja, 09.07.2017.| 10:33

PKS organizuje nastup srpskih privrednika na Sajmu preduzetništva Celje - Prijave do 12. jula

(Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com)
PKS i Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem Međunarodnom sajmu preduzetništva koji će se održati u Celju, Slovenija.

Nastup omogućava predstavljanje proizvoda i plasman na nova tržišta, kao i nove poslovne kontakte. Tradicionalno učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih izložbi u Sloveniji direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu, navedeno je u saopštenju PKS.

Kako jse ističe, MOS je vodeći međunarodni sajam iz oblasti preduzetništva u Sloveniji. Ove godine se održava 50. put po redu, na 65.000 m² sajamskog izložbenog prostora. U 2016. godini sajam je posetilo oko 125.000 hiljada posetilaca koji su imali priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 1.500 izlagača iz 35 zemalja sveta.

PKS poziva preduzetnike da učestvuju na zajedničkom nastupu privrede Srbije na Međunarodnom sajmu preduzetništva u Celju, a prijave su otvorene do jula 2017. godine do 16 časova na region@pks.rs.

U slučaju da se na javni poziv prijavi manje od pet privrednih subjekata organizatori zadržavaju pravo da bez ikakvih posledica otkažu nastup u okviru nacionalnog štanda Srbij, dodaje se.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.