Izvor: eKapija | Petak, 07.07.2017.| 10:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Drugi put oglašena prodaja garaže u Baba Višnjinoj ulici sa 400 mesta - Početna cena parkirališta na Vračaru 3,6 mil EUR

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Laszlo66/shutterstock.com)
Oglašena je druga prodaja nadzemno-podzemne garaže u Baba Višnjinoj ulici 38 u beogradskom naselju Vračar. Kako se navodi u tekstu oglasa, garaža ima šest podzemnih etaža, prizemlje i 5 nadzemnih etaža.

Prodaja je oglašena u izvršnom postupku izvršnog poverioca Piraeus banke, protiv izvršnog dužnika Titan developments.

Vrednost nepokretnosti je 7,2 mil EUR, s tim što je na drugom javnom nadmetanju početna cena 50% od procenjene vrednosti i iznosi 3,6 mil EUR.

Javno nadmetanje održaće se 17. jula u 13h u kancelariji javnog izvršitelja Marka Vukićevića, u Bulevaru Mihajla Pupina 165 A, Novi Beograd.

Izgradnja ove garaže počela je 2009. godine, a kako je bilo predstavljeno nakon njenog završetka, garaža je u potpunosti pokrivena video-nadzorom, ima protivpožarni sistem, dva lifta i čak 23 toaleta. Kapacitet parkirališta je 400 mesta.

Projekat su zajedno finansirali grčki Titan developments i Piraeus banka.

Parking servis započeo je tokom 2014. godine proces javno-privatnog partnerstva i potpisao sporazum sa firmom Titan o upravljanju parking mestima, dok bi obavezu održavanja, kao i pravo eksploatisanja novoizgrađenog objekta i deljenja prihoda, imale obe strane. Garaža je puštena u rad krajem 2015. godine.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.