Izvor: eKapija | Sreda, 05.07.2017.| 12:14
Izdvojite članak Odštampajte vest

Pokrajinska vlada izdvojila 35 miliona dinara za projekte u opštini Bač

(Foto: Blazej Lyjak/shutterstock.com)
U opštini Bač u toku je završna faza radova na obnovi kolovoza na jednoj od najfrekventnijih ulica, navodi se na zvaničnom sajtu Pokrajinske vlade.

Predsednik opštine Dragan Stašević kaže da se projekat asfaltiranja Ulice bratstva i jedinstva u njenom najfrekventnijem delu dugom 900 metara, koji finansira opština sa 16 miliona dinara, ne bi mogao realizovati da Pokrajina nije sufinansirala ili u potpunosti finansirala niz drugih projekata važnih za opštinu Bač.

Pokrajinska vlada opredelila je u prethodnih godinu dana više od 35 miliona dinara za razne projekte u opštini Bač.

U toku je proces javne nabavke i vrlo brzo će početi nadogradnja predškolske ustanove u jaslenom delu. Reč je o investiciji vrednoj oko 7,5 miliona dinara.

- Oko pet miliona dinara ulaže se u jednu fazu radova na industrijskoj zoni, zatim više od osam miliona dinara u vodovodnu mrežu u naseljenim mestima Plavna i Bačko Novo Selo, dok je na poslednjem konkursu Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine oko 2,7 miliona dinara predviđeno za rekonstrukciju, odnosno projekat energetske efikasnosti u Osnovnoj školi Aleksa Šantić - rekao je potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević prilikom posete Baču.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.