NavMenu

EY najpoželjniji poslodavac među konsultantskim firmama

Izvor: Promo Utorak, 04.07.2017. 13:57
Komentari
Podeli
Drugu godinu zaredom, kompanija EY proglašena je najpoželjnijim poslodavcem u 2017. godini po istraživanju kompanije Universum. Studenti širom sveta žele da rade u revizorsko-konsultantskoj kompaniji EY (Ernst&Young), a takođe proglašena je i četvrtom po redu najpoželjnijim poslodavcem među svim industrijskim sektorima.

Univerzumova lista najpoželjnijih poslodavaca u Evropi (Europe’s Most Attractive Employer) bazirana je na godišnjem globalnom istraživanju sprovedenom među više od 290.000 studenata poslovnih studija i inženjerskih studija sa najpoznatijih univerziteta sveta iz 12 zemalja sa najjačim ekonomijama. Pored svog globalnog rangiranja, EY je proglašen poslodavcem #1 kada su u pitanju revizorsko-konsultantske kompanije u pet zemalja: SAD, Kanada, Francuska, Kina i Australija.

U 2016. godini kompanija EY uložila je veliki deo svojih prihoda u obuku zaposlenih i gotovo 12 miliona radnih sati u edukacije za svoje zaposlene širom sveta. Zamenom tradicionalnih obuka vežbama koje simuliraju prave poslovne izazove, zaposleni kompanije EY bili su u mogućnosti da iskoriste svoje sposobnosti u praksi i vide kako će se osobine koje su stekli primeniti na posao koji obavljaju svakog dana, navela je kompanija u saopštenju.

- Izuzetna nam je čast što smo drugu godinu zaredom proglašeni najpoželjnijim poslodavcem među konsultantskim kompanijama širom sveta. Kompanija EY se, kao jedan od vodećih poslodavaca na svetskom tržištu, trudi da razvija svoje zaposlene od prvog dana njihovog zaposlenja. Samim tim, ovo proglašenje je veliki uspeh, ali ujedno i priznanje za sav uložen trud i posvećenost stvaranju boljeg poslovnog okruženja, što je i moto naše kompanije - rekla je Sonja Jovanović, HR direktor kompanije EY u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.