Izvor: eKapija | Ponedeljak, 03.07.2017.| 15:50
Izdvojite članak Odštampajte vest

Zvanično objedinjene Direktna banka i Findomestic

(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Direktna banka a.d. Kragujevac obezbedila je bolje pozicioniranje na bankarskom tržištu Srbije, kao i širenje i jačanje svoje prodajne mreže nakon ovogodišnje kupovine Findomestic-a.

Kako se navodi u saopštenju ove banke, nova, objedinjena banka od danas ima više od 400 zaposlenih i dva puta veću mrežu ekspozitura koja će omogućiti poboljšanje obima i kvaliteta proizvoda i usluga koje Direktna banka nudi svojim klijentima.

Uspešno završena transakcija deo je planova za širenje poslovanja Direktne banke, čiji je cilj da se pozicionira kao vodeća banka za servisiranje malih i srednjih preduzeća, kao i fizičkih lica u našoj zemlji, navedeno je u saopštenju.

Direktna banka u Srbiji nastala je početkom 2016. godine kupovinom kragujevačke KBM banke od Nove kreditne banke Maribor (NKBM) i od tada uspešno razvija svoje poslovanje na čitavoj teritoriji Srbije. Čine je tri Regionalna centra: Kragujevac, za teritoriju Centralne, Istočne i Južne Srbije, Beograd za teritoriju Beograda i Novi Sad za Vojvodinu.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.