NavMenu

Novi HTC U11 donosi revolucionarnu tehnologiju Edge Sense

Izvor: eKapija Sreda, 28.06.2017. 16:59
Komentari
Podeli
Prvih pedeset kupaca koji putem Vip mobile online prodavnice poruče HTC U11 pametni telefon i sklope ugovor na 24 meseca na poklon dobijaju UA HealthBox, umreženi fitnes sistem koji meri, nadgleda i upravlja najznačajnijim pokretačima zdravlja i dobre fizičke kondicije, a to su san, fizičke vežbe i aktivnosti i ishrana.

Sistem UA HealthBox se bazira na uređajima koje je dizajnirao i proizveo HTC, koji se jednostavno povezuju sa aplikacijom Under Armour Record u cilju pružanja detaljnog uvida u stanje organizma, na osnovu kojeg korisnici mogu da poboljšaju svoje zdravlje i fizičku kondiciju.

Inače, model HTC U11 je nova "perjanica" kompanije HTC. Ovaj pametni telefon donosi revolucionarnu novu tehnologiju Edge Sense koja omogućava aktiviranje aplikacija i određenih funkcija jednostavnim stiskanjem ivica uređaja. Osim toga, HTC U11 se odlikuje "tečnim" dizajnom, koji zadnjoj strani daje zadivljujući izgled.


Kako navode iz HTC-a, U11 poseduje i inteligentni audio sistem USonic, koji stiže sa odličnim slušalicama sa sistemom za eliminaciju buke, kao i parom neverovatnih kamera, koje su nezavisni stručnjaci ocenili najvišom ocenom ikad datom nekom mobilnom telefonu.

Uz sve to, ovaj uređaj, baziran na najnovijoj verziji operativnog sistema Android, poseduje i višestruke virtuelne asistente.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.