NavMenu

Najveća prodavnica dečjih igračaka Jumbo i restoran Smokvica od septembra u Zemun Parku

Izvor: Promo Utorak, 27.06.2017. 13:49
Komentari
Podeli
Zemun ParkZemun Park
Izraelska kompanija MIVNE Group koja je investitor i operater Zemun Parka, prvog ritejl parka u Beogradu otvorenog 2015. godine, značajno proširuje ponudu u svom objektu. U Zemun Parku, koji se nalazi na samom ulazu u grad pored autoputa Beograd-Novi Sad, 2. septembra 2017. godine biće otvorena najveća Jumbo prodavnica u Srbiji, kao i restoran Smokvica, jedan od najpopularnijih restoranskih brendova u Beogradu. U sastavu Zemun Parka već se nalaze 33 prodajna objekta, među kojima se odnedavno našao i JYSK, tako da je ovaj ritejl park popunjen do maksimalnog kapaciteta.

Jumbo će se prostirati u novoizgrađenom prostoru na skoro 3.000 m2, a napravljen je najnovijim građevinskim tehnologijama kako bi svim posetiocima pružio maksimalno uživanje i fleksibilnost kupovine u potpuno novom ambijentu. U sklopu objekta kupcima će biti ponuđeno više od 30.000 ekskluzivnih artikala namenjenih uređenju kuća i stanova, opreme za bebe, školskog pribora, a ujedno će biti i najveća prodavnica dečjih igračaka u Srbiji.

Restoran Smokvica na više od 400 m2 ponudiće posetiocima specijalitete i specifičan pristup hrani i gostima, koji su ovaj restoranski brend učinili jednom od najbrže rastućih ugostiteljskih ponuda u Beogradu.

Otvaranje novih sadržaja Zemun Parka biće praćeno brojnim aktivacijama, kako u novootvorenim objektima, tako i u čitavom Zemun Parku. Najveća dečija igraonica u Srbiji - Epik, i novi Jumbo centar učiniće Zemun Park jednom od najatraktivnijih destinacija za porodičnu kupovinu i zabavu.


Jumbo je jedan od najvećih trgovačkih brendova na Balkanu. Sarađuje, i u svom asortimanu nudi robu brojnih poznatih svetskih kompanija poput Fisher Price, Hello Kitty, Johnson’s, Barbie i mnogi drugi. Jumbo za sada ima više od 80 velikih prodavnica u Srbiji, Grčkoj, Albaniji, Makedoniji, Rumuniji, Bosni i Hercegovini, Kipru.

Smokvica je relativno nov brend na gastronomskom tržištu glavnog grada, ali je posebnim pristupom pripremanju hrane i korišćenjem domaćih i organskih namirnica izgradio svoj prepoznatljiv imidž koji je rezultirao lancem od četiri restorana i ketering službom.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.