NavMenu

Preduzeće Credo gradi novi blok bolnice u Vranju

Izvor: eKapija Petak, 23.06.2017. 16:41
Komentari
Podeli
(Foto: hxdbzxy/shutterstock.com)
U organizaciji Ministarstva finansija - Sektora za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije održan je sastanak o projektu Završetak izgradnje novog bloka bolnice u Vranju, objavljeno je na sajtu tog Grada.

Dogovoreni su naredni koraci, kako bi radovi na završetku ovog objekta počeli.

- Posao je poveren preduzeću Credo iz Vranja. Ugovor sa predstavnicima ovog preduzeća potpisan je pre dve nedelje. Lokalna samouprava ispunjava svoje obaveze, u smislu parternog uređenja, izgradnje atmosferske kanalizacije, vodovodne mreže i postavljanja javne rasvete, u vrednosti od 300.000 EUR - izjavio je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković.

- Uz podršku Evropske unije, koja izdvaja 3,2 mil EUR i Ministarstva zdravlja, koje će opremiti Hirurški blok, završićemo objekat koji je od velike važnosti za pacijente, ali i zaposlene u Zdravstvenom centru - kazao je Milenković.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.