Izvor: eKapija | Petak, 23.06.2017.| 11:17

CADCAM Data na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme-Partner 2017

Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme - Partner, biće održan na Beogradskom sajmu od 27. do 30. juna. Cilj manifestacije, koja se organizuje u halama I i IV, je predstavljanje naoružanja i vojne opreme sa svih strana sveta – složenih artiljerijskih i raketnih sistema, savremenog streljačkog naoružanja i municije, borbenih oklopnih vozila, elektronske opreme, lakih aviona, novih radara, raznih trenažera, zaštitne balističke opreme, borbenih patrolnih čamaca.

Takođe, veoma važna i neizostavna karika kako u projektovanju i razvoju ovih kompleksnih proizvoda, tako i u organizaciji poslovnih procesa, su namenska industrijska rešenja koja će kompanija CADCAM Data u saradnji sa kompanijom Yugoimport SDPR predstaviti svim postojećim i potencijalnim dobavljačima odbrambene industrije.

Prezentacije o bržoj i efikasnijoj realizaciji istraživačko-razvojnih projekata, unapređenju tehnoloških i proizvodnih procesa odbrambene industrije Srbije pomoću revolucionarne 3DEXPERIENCE platforme, i o bržoj i efikasnijoj realizaciji istraživačko-razvojnih projekata u odbrambenoj industriji Srbije, uz značajne uštede primenom realističnih simulacija, biće održane 28. i 29. juna od 11 časova u parteru hale IV.

Svi zainteresovani imaće priliku da isprobaju uređaj za virtuelnu realnost i da budu u interakciji sa 3D modelima proizvoda iz vazduhoplovne i odbrambene industrije, kao i da u razmeri 1:1 ili većoj pregledaju sve delove sklopova i virtuelno izvrše inspekciju međusobnog položaja komponenti.

Takođe, predstavnici kompanije CADCAM Data biće dostupni za sva objašnjenja u vezi sa softverskim rešenjima CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA ili platformom 3DEXPERIENCE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.