NavMenu

cargo-partner otvara novi logistički centar u Hamburgu

Izvor: eKapija Sreda, 21.06.2017. 13:45
Komentari
Podeli
Međunarodna kompanija cargo-partner saopštila je da će 1. oktobra otvoriti novi logistički centar površine 4.900 m2 u VGP Parku u Hamburgu.

Kako je navedeno, novi logistički centar prostiraće se na površini od 4.900 m2 i nalaziće se 20 km jugozapadno od Hamburga, sa mogućnošću da se proširi na 8.600 m2. Skladište će imati 12.000 paletnih mesta, kao i 600 m2 pik zone za odvajanje sitnih artikala, te više od 1.000 m2 blok zone za skladištenje.

U novom logističkom centru u Hamburgu na raspolaganju će biti široka lepeza usluga, uključujući i odvajanje robe po nalogu klijenata – komisioniranje, kao i sve ostale logističke usluge, navode u cargo-partneru.

Kako je objašnjeno, VGP Park Hamburg nalazi se na strateški korisnoj deonici na autoputu A1 koji vodi od Hamburga do Bremena. Lokacija pruža velike uštede u odnosu na Luku Hamburg ili centar grada, a sve glavne saobraćajne veze su lako dostupne: A1 do Bremena, A7 do Hanovera, A24 do Berlina, kao i A21 i A22, koji vode ka Travemundu i Rostocku.


cargo-partner inače, ima pet kancelarija u Nemačkoj: u Minhenu, Frankfurtu, Štutgartu, Diseldorfu i Hamburgu.

U kompaniji ističu da je fokus trenutno na proširenju logističkih kapaciteta širom sveta. U oktobru 2016. godine, shodno potrebama klijenta koji se bavi proizvodnjom elektronike u Šangaju, cargo-partner je otvorio carinsko skladište, koje se prostire na 3.700 m2, u januaru je otvoren logistički centar površine 14.000 m2 za auto proizvođača u Klarskvilu u SAD, dok je 1. juna započela izgradnja ekološko održivog logističkog centra sa inovativnom strukturom u svom sedištu u Beču, dodaje se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.